Kijk morgen naar de wedstrijd Tottenham Hotspur – FC Twente in de Champions League! De Tukkers gaan de eerste uitwedstrijd in de Champions League van de geschiedenis van de club spelen. Wedden op Tottenham – Twente is spannend want Twente zal volgens de bookmakers geen geslaagd uitdebuut maken, vrijwel alle online wedkantoren zijn ervan overtuigd dat FC Twente er niet in zal slagen om van Tottenham Hotspur te winnen.

Het team van de Tukkers is echter niet onder de indruk van de quotes en volgens Michel Preud homme (de trainer van Twente) kan het team in de huidige staat van alle teams in Europa winnen. De coach benadrukt wel dat hij hiermee niet bedoelt dat FC Twente beter is dan de Spurs maar dat de Twentenaren op dit moment gewoon hun mannentje staat in de Champions League. Wedden op Tottenham hotspur – FC Twente is dus echt razendspannend!

De Spurs zijn er klaar voor en het stadion White Heart Lane zal het toneel zijn van een bruisende mensen massa die samen met de spelers de wedstrijd Tottenham – Twente waarschijnlijk tot een historische wedstrijd zullen maken. Laten we wel wezen het team dat vorig jaar Nederlands kampioen is geworden had zich een slechtere tegenstander voor kunnen stellen voor hun allereerste uitwedstrijd in de Champions League. FC Twente heeft in de thuiswedstrijd tegen Inter Milan al laten zien dat deze formatie op topsterkte is en dat alle tegenstanders in de Europese competitie niet zomaar gewonnen hebben. Wedden op Tottenham – Twente doe het nu!

Nu wedden op Tottenham – Twente

Wedden op Tottenham Hotspur - FC Twente

Wedden op Tottenham - Twente