Wedden op tennis op Wimbledon

Wimbledon is weer van start en alle tennisliefhebbers kunnen weer wedden op Wimbledon tennis wedstrijden. De grootste tennis spelers ter wereld staan weer op de velden op Wimbledon en als jij een echte tennis liefhebber bent dan wil je natuurlijk ook graag wedden op Wimbledon tennis sterren. Zoals vanoud hebbne de online wedkantoren weer een hele reeks tennis weddenschappen voor je klaar staan en gedurende het tennis toernooi op wimbledon zullen er elke dag nieuwe weddenschappen bij komen.

Nu wedden op tennis op Wimbledon

Wedden op Tennis

Wimbledon, Tennis en Wedden

Het gravel seizoen is even voorbij nu de tennis wereld is neergestreken op het gras van The All England Lawn Tennis and Croquet Club, onder de tennis liefhebbers beter bekend als Wimbledon. Als één van de vier Grand Slam toernooien is wedden op tennis bij de Wimbledon wedstrijden erg spannend. Wimbledon is het belangrijkste grandslamtoernooi van het jaar en dit jaar spelen er veel Nederlandse tennisers en tennisters mee. Nederland is vertegenwoordigd met maar liefst vier spelers in het enkelspel. Thiemo de Bakker, Robin Haase, Jesse Huta Galung en Arantxa Rus staan niet op de lijstjes met favorieten voor de winst maar zullen wel van zich doen spreken. Wedden op tennis hoeft natuurlijk niet perse op de nederlanders en zijn nog zoveel andere tennis weddenschappen af te sluiten.

Wedden op de tennis favorieten op Wimbledon

In de favorieten rollen vinden we natuurlijk de grootste tennissers ter wereld terug. Titelverdediger en zesvoudig winnaar Rodger Federer is de grote kanshebber, bij Unibet is de quote voor een eindoverwinning van deze gigant vastgeteld op 2.35. De concurrent en huidige nummer één op de wereldranglijst Rafael Nadal is iets lager gequote met 3,70 op de eindoverwinning. In de laatste editie van Halle was Federer niet de machtigste en won Lleyton Hewitt in de finale. Dit was pas de tweede 2002 dat hij een tennis wedstrijd op gras verloor.

Wedden op de Tennis favorieten is kiezen voor zekerheid, maar het kan zeker lonen om eens te wedden op de wat lager geplaatse spelers. Het is algemeen bekend dat bij het tennissen er regelmatig veel verrrassingen zijn en wedden op tennis sterren die nog niet gearriveerd zijn kan dus veel geld opleveren.

Wimbledon Tennis weddenschappen

Tijdens Wimbledon kun je kiezen uit honderden tennis weddenschappen bij Unibet en je zult zien dat per land de weddenschappen vershcillend uitpakken. De Schottten wedden natuurlijk op Andy Murray die een quote van 10.00 heeft voor de eindzege. En er zijn nog veel meer kanshebbers om op het gras van Wimbledon in Londen te winnen, alhoewel hun kansen wel beduidend lager zijn. Een paar kanshebbers zijn Andy Roddick, Robin Söderling en Novak Djokovic met quoteringen van respectievelijk 14.00, 22.00 en 34.00!

Wedden op Wimbledon dames tennis

De tennissende zusjes Williams zijn absoluut favoriet voor de eindzege en wedden op één van beide kan dus een zekere weddenschap zijn. De huidige titelverdedigster Serena Williams heeft een quotering van 3.35 en daarmee heeft zij volgens de bookmakers de beste kansen om de titel op Wimbledon in de wacht te slepen. Haar zus Venus Williams heeft tot nut toe altijd erg goed gespeelt op Wimbledon en dat blijkt ook wel uit haar trofeen lijst, ze heeft maar liefst vijf keer Wimbledon gewonnen. De quotes voor Venus staan op van 5.80 en daarmee staat ze 2de achter haar zus.

Wedden op de overige Wimbledon dames is natuurlijk ook erg leuk want er kan altijd een verrassing tussen zitten. Zoals bijvoorbeeld Samantha Stosur dat was in de finale van Roland Garros het blijft natuurlijk wel moeilijk voor of de Australische om op Wimbledon een prestie van hetzelfde niveau te halen. Volgens de quotes zijn een paar dames toch beter en dat zijn de twee Belgische dames Kim Clijsters 6.50 en Justin Henin 9.00 en ook Sharapova word hoger ingeschat met een quote van 10.00 voor de eindoverwinning.

Wat je ook kiest wedden op Wimbledon tennis is in elk geval erg leuk