Wedden op Sieneke

Gaat Sieneke het vanavond halen tijdes de halve finale van het songfestival?! Wedden op Sieneke kan nu bij Unibet. Bij het online wedkantoor Unibet zijn ze ervan overtuigd dat Sieneke niet door gaat naar de finale. De qoutes, 6.00 voor en 1.10 tegen, liegen er niet om. Wedden op Sieneke is dus eigenlijk big business als jij ervan overtuigd bent dat Sieneke wel de finale gaat halen dan kun je 6 x je eigen inleg winnen!

Nu wedden op Sieneke

Wedden op Sieneke

Sieneke in de halve finale

Sieneke zal vanavond met het lied Shalalali deelnemen aan de halve finale van het Eurovisie songfestival. Naast de online wedkantoren zijn ook de media er nog niet helemaal op gerust dat Sieneke met dit nummer de finale van het eurovisie songfestival zal halen. De kenners spreken elkaar op dit vlak ook tegen. Volgens een deel van de kenners zal de simpelheid van het liedje best nog wel eens voor een verrassing kunnen zorgen. In het verlden is het wel vaker gebleken dat het Europese publiek eenvousige meezingers wel weet te waarderen. Wat er ook gebeurt het is zaak dat Sieneke in de halve finale heel Europa laat horen wat ze met haar stem kan.

Nederland en het Eurovisie songfestival

Het Eurovisie songfestival word al sinds 1956 georganiseerd en het aantal landen dat deelneemt groeit gestaag. Nederland en het Eurovisie songfestival zijn geen onbekenden van elkaar sterker nog, Nederland heeft het songfestival 4 maal weten te winnen. Wedden dat u niet meer weet wie dat waren? Hier komen de Nederlandse winnaars van het eurovisie songfestival nog eens voorbij; 1957 corry brokken met het lied “net als toen”, 1959 Teddy Scholten met het lied “Een beetje”, 1969 Lenny Kuhr net “De Troubadour” en de laaste Nederlandse winnaar was de band teach Inn in 1975 met het nummer Ding-A-Dong.

Verder hebben de Nederlandse deelnemers nog een paar keer een tweede en derde plak weten te scoren. Succes werd echter afgewissled met mindere resultaten met als diepte punt de 23ste plaats van Willeke Alberti in 1994 met haar liedje “Waar is de Zon”. Zo zie je maar dat wedden op het songfestival ook voor verrrassingen kan zorgen. Alhoewel wij wedden op Sieneke toch wel aandurven!

Wedden op het Songfestival

Als je nou denkt dat Sieneke gaat verliezen vanavond en je dus niet op Sieneke wilt wedden kijk dan eens bij de andere Eurovisie songfestival weddenschappen wie weet zit daar wel een leuke weddenschap voor jou tussen. Wedden op songfestival kan voor alle landen en artiesten die deelnemen. Je kunt dus ook wedden op de finale van aanstaande zaterdag. Wedden op Sieneke of wedden op andere artiesten Unibet biedt het allemaal aan!