Rugby de sport die bekend staat als een echte mannensport (maar ondertussen natuurlijk ook gewoon door vrouwen beoefend wordt) gaat weer voor vele spannende uurtjes zorgen. De strijd om de 6 Nations Cup barst vandaag los met de wedstrijd Wales – Engeland wat van oudsher garant staat voor een enorm spektakel!

In de strijd om de 6 Nations Cup voor rugby landen spelen Engeland, Wales, Ierland, Schotland Frankrijk en Italie tegen elkaar. Wedden op rugby doe je natuurlijk bij Unibet en hieronder kun je direct je rugby weddenschappen afsluiten. Klik op de quote van jouw keuze en zet direct in op je favoriete team.

Direct wedden op Rugby

Wedden op Rugby

6 Nations Cup weddenschappen

Het Rugby toernooi om Six Nations Cup dat beter bekend staat als de “RBS 6 Nations” is een jaarlijks terugkerend internationaal rugby toernooi waarbij zes Europese landenteams strijden om de titel. De Six Nations Cup is de directe opvolger van de Cup voor de Vijf Naties ook wel het voormalige Home Nations Championship. De Home Nations rugby cup was het eerste internationale rugby toernooi dat zich afspeelde in West Europa. DE titelhouder van de Six Nations Cup is eigenlijk ook de officieuze Europese Kampioen rugby.

Frankrijk heeft in 2010 de Cup gewonnen en dit jaar zullen de Fransen er weer vol tegen aan gaan om hun titel van Europees Rugby Kampioen te verdedigen. Frankrijk won in Stade de France voor een uitzinnige menigte de 6 Nations Cup 2010. In de eerste westrijd nemen de Fransen het op tegen de Schotten die ook als een titelkandidaat beschouwd kunnen worden.

Rugby weddenschappen

Eigenlijk zijn alle deelnemende landen titelkandidaten en is het verschil onderling niet erg groot. Dit maakt het wedden op Rugby alleen maar spannender en met de hele scherpe quotes van Unibet weet je zeker dat je rugby weddenschappen je aardig wat geld op kunnen leveren.