Wedden op Roland Garros

Vandaag 24 Mei gaat het tennis weer van start op Roland Garros, de Franse tennis kampioenschappen in Parijs. Wedden op Roland Garros tennis en alle teniisers kan weer bij Unibet en de andere online wedkantoren op onze website. Tennis weddenschappen afsluiten kan tot vlak voor de wedstrijd en soms zelf tijdens de wedstrijden met het zogenaamde ‘live wedden op tennis‘.

Nu wedden op Tennis

Wedden op Tennis Roland Garros

Tennis weddenschappen

Het afsluiten van tennis weddenschappen is eigenlijk al zo oud als de weg naar Wimbledon. Het is bekend dat tennis weddenschappen door de bezoekers van tenniswedstrijden al afgesloten werden voor er eigenlijk online wedkantoren bestonden. En bij tennis, wat vroeger toch bekend stond als elite sport ging het wedden er grof aan toe. Tennis weddenschappen van enkele duizenden ponden waren eerder regel dan uitzondering en op de tribunes was de spanning dan ook vaak te snijden onder de bezoekers die weddenschappen afgesloten hadden.

Tegenwoordig zijn tennis weddenschappen leuk en tegelijkertijd spannend omdat de bedragen niet meer zo hoog zijn. Als je wilt kun je natuurlijk nog steeds enorme bedragen wedden of dezelfde tennis weddenschap bij meerdere wedkantoren tegelijk afsluiten. Zo kun je toch relatief hoge bedragen winnen bij het wedden op tennis. Bij tennis heb je in tegenstelling tot andere individuele sporten echter een kleine kans dat een outsider een geplaatste (of gerankte) speler verslaat. Tennissers staan erom bekend om regelmatig te spelen en dat met behoud van niveau. Een nieuweling zal dus niet zo snel voor verrassingen zorgen. Laat je door deze gegevens echter niet uit het veld slaan als je op tennis wilt wedden want het komt natuurlijk wel voor dat een rookie wint. Als jij dan net jouw geld ingezet hebt op die rookie dan kan je een behoorlijk bedrag winnen! Tennis weddenschappen zijn dus niet altijd maar soms toch wel erg onvoorspelbaar en dat houd het wedden op tennis leuk!

Wedden op tennis

Naast het wedden op tennis bij Roland Garros zijn er wereldwijd nog veel meer toernooien waar je tennisweddenschappen op af kunt sluiten. De bekendste tennis toernooien zijn natuurlijk de vier Grand Slam toernooien waar Roland Garros er één van is. Naast deze Franse tennis kampioenschappen vallen Wimbledon, de Australian Open en de US Open ook onder Gran Slam Tennis toernooien. De Australian open is dit jaar overigens gewonnen door Roger Federer de huidige nummer één van de wereld volgens de ATP rankings.

Bij het toernooi van Roland Garros doen alle top tennissers van de ATP lijst mee bij zowel de vrouwen als de mannen dus het wedden op tennis belooft net als het toernooi een waar spektakel te worden.