Wedden op Roda – Twente

6 Augusuts 2010, het voetbal de eredivisie gaat weer van start in Nederland met de wedstrijd Roda JC – FC Twente. De landskampioen heeft de eer, om na de gewonnen Johan Cruijff Schaal ook de competitie te openen.Wedden op Roda – Twente kan natuurlijk weer online en buiten de wedstrijd Roda – Twente kan je op alle Nederlandse en buitenaldnse competitie wedstrijden wedden.

Voetbal weddenschappen afsluiten via internet is voor de ervaren wedspecialist een fluitje van een cent, en de beginneling dan zul je je afvragen? Gewoon precies hetzelfde! wedden op voetbal via internet is na het lezen van je email het gemakkelijkste dat er is! En als je bijvoorbeeld voor het eerst gaat wedden op Roda – Twente ontvang je bij unibet ook nog eens een leuke welkomst bonus! Dus waar wacht je nog op ga nu wedden op voetbal wedtrijden uit de eredivisie en verdien geld met je voetbal kennis!

Nu wedden op Roda – Twente

Wedden op Roda - Twente

Wedden op Roda Twente

Quotes voor het wedden op Roda – Twente

Zoasl bij alle weddenschappen op voetbal heeft Unibet ook deze openingswedstrijd van het seizoen weer ijzersterke quotes voor het wedden op Roda – Twente. uiteraard gaat de online bookmaker er vanuit dat de huidige landskampioen Twente de limburgers gaat verslaan. Maar of dit ook werkelijk gaat lukken is natuurlijk nog maar de vraag! Roda wil het dit seizoen anders aanpakken en we zullen zien of ze daar tijdens de eerste eredivise wedstrijd direct mee gaan beginnen.

De qoutes voor het wedden op Roda – Twente zijn als volgt: 4.95 – 3.60 – 1.65. Dit wil zeggen dat als Roda JC gaat winnen van Twente en je hebt deze weddenschap afgelosten je 4.95 keer je inzet ontvangt, dit kan dus betekenen als je 100 euro op Roda inzet je er bijna 500 kan winnen! Het is natuurlijk een risico maar ja al je op zeker wilt wedden dan zal het winstbedrag ook veel lager uitpakken. Als Twente wint van Roda en je hebt dit op je internet wedformulier ingevult dan ontvang je 1.65 keer je inzet.

Roda – Twente weddenschappen

Naast wedden op winst of verlies kun je ook nog allerlei andere voetbal weddenschappen afsluiten voor en tijdens de wedstrijd Roda – Twente (en alle andere competitie wedstrijden) bijvoorbeeld wie gaat er het eerst scoren de Tukkers of de spits uit Kerkrade, wat zal de ruststand zijn ne de eerste helft en zo zijn er nog meer keuzes bij Unibet en Bwin. Welke Roda – Twente weddenschappen je ook af wilt sluiten wij wensen je in elk geval veel succes met het wedden op Roda – Twente!