Wedden op Robert Gesink

Nederland telt weer mee in de Tour de France. De Raboploeg heeft met Robert Gesink een Nederlandse renner in huis die voor een goede positie in het klassement kan gaan. Wedden op Robert Gesink die eindigt als winnaar van de Tour de France kan je 35 keer je inzet opleveren. De kans dat Robert Gesink de Tour de France gaat winnen is niet erg hoog maar de online bookmakers zien in hem een duidelijk kanshebber. Als nummer 5 geplaatst in de quotes is wedden op Robert Gesink geen onmogleijk weddenschap, sterker nog met het debacle van Armstrong eergisteren zijn de kansen voor Robert Gesink op een eindzege alleen maar gestegen. Tour weddenschappen afsluiten op Robert Gesink kan bij Nederlands’ favoriete wedkantoor Unibet.

Nu wedden op Robert Gesink

Wedden op Robert Gesink

Robert Gesink

Robert Gesink heeft in de etappe MORZINE-AVORIAZ weer eens laten zien waarom hij het nieuwe talent van de Rabo ploeg is. Waar Robert Gesink in het verleden al regelmatig meedraaide in de jongeren klassementen tijdens nationale en internationale rondes en wielerwedstrijden laat hij nu zien de stap naar het elite korps van het wielrennen heeft weten te maken. In de rit MORZINE-AVORIAZ dacht Gesink dat hij in Nederland reed zoveel Nederlanders waren te zien langs de wegen en in de bergen. Zolas hij al eerder vroeg op de televisie hadden de Nederlanders ook veel water meegenomen en dat lieten ze over het hoofd van Gesink stromen als hij daar om vroeg.

Robert Gesink gaf na de etappe aan dat deze rit hem bevestigde dat hij ook goed mee kan komen in de bergetappes en dat geeft vertrouwen alsdus een vermoeide maar strijdlustige Gesink. Hij kon Schleck en Sanchez nog niet bijbenen maar toch voelde hij dat hij niemand hoeft te vrezen in de komende etappes. Wedden op Robert Gesink word daarmee razend spannend!

Wedden op de Tour de France

Elke dag kun je bij Unibet wedden op de tour de france. Je kunt kiezen uit honderden verschillende Tour weddenschappen varieerend van een weddenschap op etappes winst voor robert Gesink (of welke andere renner dan ook) tot aan wie er uitvalt, wie de groen trui punten pakt. Uiteraard kun je ook wedden op de Gele trui, wie wint hem en wie draagt hem aan het einde van de Tour de France. Ben je benieuwd naar de quotes? Ga dan nu naar de website van Unibet om te wedden op de Tour de France of te wedden op Robert Gesink!