Wedden op PSV – Feyenoord

Zondag belooft het voetballen weer spannend te worden in de Eredivisie naast veel leuke en belangrijke voetbalwedstrijden waar je weddenschappen op af kunt sluiten kun je ook wedden op PSV – Feyenoord. De club uit Eindhoven zal er alles aan doen om in de race te blijven om de landstitel en de Rotterdammers voetballen voor behoud van Europees voetbal. Met dit als uitgangspunt voor beide clubs zal PSV – Feyenoord zeker geen saaie voetbalwedstrijd worden. Sluit dus een mooie voetbalweddenschap af!

Wedden op PSV – Feyenoord kan bij Unibet!
PSV - Feyenoord

Wedden op PSV

PSV heeft met 30 gespeelde wedstrijden 72 punten bij elkaar gevoetbalt en staat op dit moment 5 punten achter op de koploper FC Twente (die terecht bovenaan staan met het door hen vertoonde voetbal volgens velen). Wedden op PSV kan dus best eens een interessante weddenschap zijn. Als PSV de wedstrijd wint en Twente verliest dan is het verschil nog maar 2 punten en komt het kampioenschap weer helemaal in beeld voor de Eindhovenaren. Ajax staat nog tussen PSV en Twente en doet dus ook vol op mee in de race om het kampioenschap.

Wedden op Feyenoord

Met 56 punten uit evenzoveel wedstrijden als PSV (30) staat Feyenoord op de 4de plaats en is relatief zeker van Europees voetbal. Het verschil met de andere voetbal clubs, die nog in de race zijn, is echter nog van dien aard dat Feyenoord nog niet op de lauweren kan rusten en tegen PSV aan de bak moet. Wedden op Feyenoord voor de winst is zeker niet een weddenschap die wij af zouden keuren.

Wedden op voetbal

Als je graag wilt wedden op voetbal maar PSV – Feyenoord is niet jouw wedstridje of je wilt gewoon op andere wedstrijden wedden kijk dan eens op de wedden op voetbal pagina van Unibet. Alle wedstrijden die in de Nederlandse Ere- en Eerste Divisie gespeelt worden kun je er terug vinden. En het mooie van wedden op voetbal is dat je op meerdere wedstridjen tegelijk kunt wedden of je kiest ervoor om combinatie weddenschappen af te sluiten. Bij Unibet bieden ze ook de buitenlandse voetbal competities aan dus je kunt er elke week honderden verschilleden voetbalweddenschappen afsluiten.

Unibet voor Wedden op PSV – Feyenoord en alle andere voetbalweddenschappen!