Wedden op Portugal – Brazilie

25 Juni 2010 de wereldkampioenschappen Zuid Afrika, 16:00 uur, twee teams Portugal – Brazilie wij durven te wedden dat dit een wedstrijd gaat worden die je niet wilt missen! Ok, Brazilie is al geplaatst en dat Portugal een goede kans maakt is zeker, maar wie word er eerste in de groep dat is de grote vraag. Het lijkt erg onwaarschijnlijk dat Ivoor Kust de Noord Koreanen met een nulletje of 9 gaat verslaan dus die zullen vast geen 2de meer worden. Alle ingredienten dus om te wedden op Portugal – Brazilie!

Nu wedden op Portugal – Brazilie

Portugal - Brazilie weddenschappen

Portugal – Brazilie

Het belooft een hele mooie wedstrijd te worden Portugal – Brazilie en met een beetje geluk vallen er veel doelpunten. Brazilie is al zeker van de 2de ronde van de WK 2010 en als het land dat de meeste wedstrijden ooit gespeelt heeft op een wereldkampioenschap hadden we ook niets anders mogen verwachten. Bij de Brazilianen zit mooi voetbal spelen in het bloed en met dat speciale voetbal van ze weten ze ook gewoon nog een erg vaak te winnen.

De Portugezen denken vaak dat ze Brazilianen zijn en dat ze ook weergaloos voetbal spelen. Nou wij Nederlanders weten wel beter, wie kan zich niet de wedstrijd (of veldslag) herinneren in de achtste finale van de WK in 2006. De beruchte wedstrijd van Portugal waar maar liefst 16 keer een gele kaart getrokken werd door scheidsrechter Ivanov. Dit resulteerde in 4 spelers (2 van beide landen) die met rood van het veld konden vertrekken een nadat de stofwolken opgetrokken waren had Portugal met 1- 0 gewonnen en konden wij naar huis. Het is te hopen dat Portugal – Brazilie niet ontaard in de veldslag van 2006 en gezien de banden tussen de landen zal dit ook niet het geval zijn.

Wedden op Portugal

Als je besluit om te wedden op Portugal dan ontvang je bij Unibet 3.80 voor winst van Portugal. De quote voor een gelijkspel staat op 2.90 en mocht Portugal verliezen, en jij hebt hier een weddenschap op afgesloten, dan keren zij bij Unibet 2.25 per ingelegde euro uit. Wat de Portugezen  zullen gaan doen is natuurlijk de grote vraag, een gelijkspel is genoeg en betekend automatisch dat de Portugezen beslag leggen op de 2de plaats. Dit zou betekenen dat Portugal dan aan moet treden tegen de nummer één van groep H en het ziet er naar uit dat de Chilenen in groep H op de eerste plaast gaan eindigen.

Wedden op Brazilie

Als je een liefhebber bent van het Braziliaanse elftal en de wijze van spelen van de Brazilianen dan zul je waarschijnlijk wedden op Brazilie en wij denken dat dit een verstandige keuze is. Alhoewel wij ons altijd neutraal opstellen en geen weddenschappen adviseren begrijpen wij het als je wilt wedden op Brazilie dat wint van Portugal wijzelf doen het namenlijk ook. Ondanks de 7-0 winst van Portugal tegen Noord Korea vinden wij toch dat Brazilie gewoon overaal beter is en dat de winst tegen Portugal meer dan haalbaar is. Het Portugese elftal heeft in onze ogen toch nog niet overtuigend gepresteerd en Brazilie is een tegenstander die dat uit weet te buiten.

Blijt natuurlijk wel de vraag in hoeverre Brazilie wil winnen, want met een gelijkspel is Brazilie eerste in de groep en bewijzen zij Portugal een dienst door ze 2de te laten worden. Afijn nu wedden op Portugal – Brazilie en om 17:45 weet je wat jij gewonnen hebt!