Wedden op PAOK – Ajax

Morgen staat de return in de voorronde van de Champions League PAOK – Ajax op het voetbal programma. Na het gelijkspel in de Amsterdam Arena zal Ajax moeten scoren in Griekenland. Een 0-0 stand is niet genoeg om door te komen naar de volgende ronde van de Champions League. Wedden op PAOK – Ajax belooft daarom weer een spannende weddenschap te worden.

De spelers van PAOK weten dat ze met de uitslag van de uitwedstrijd goede zaken hebben gedaan en thuis zijn de Grieken nu éénmaal moeilijke te verslaan dus dat belooft een heet avondje te worden tijdens de wedstrijd PAOK – Ajax. Sluit nu je weddenschappen op de Champions League voor ronde wedstrijden af bij Unibet en ontvang als nieuwe klant €50 gratis bonus!

Nu wedden op PAOK – Ajax

Wedden op PAOK - Ajax

Wedden op PAOK - Ajax

Weddenschappen PAOK – AJAX

Als je weddenschappen op PAOK – Ajax af wilt sluiten dan zijn de quotes bij Unibet als volgt: winst PAOK 3,30 gelijkspel 3,40 winst voor Ajax 2,05. Bwin ook één van Nederlands bekendste online wedkantoren heeft vrijwel de zelfde quotes alleen het gelijkspel en de winst voor Ajax worden anders ingeschat. PAOK Salonika wint > 3.30 ze spelen gelijk > 3.25 of Ajax wint 2.00.

Dan kun je ook nog voor je Champions League weddenschappen terecht bij Betsson deze Zweedse beursgenoteerde onderneming heeft ook een uitstekend online wedkantoor en de quotes voor wedden op PAOK – Ajax zijn als volgt: PAOK Thessaloniki wint de wedstrijd > 3.40 het wordt een gelijkspel > 3.35 of Ajax wint > 2.00. Zoals je kunt zien gaan alle drie de bookmakers er van uit dat Ajax de wedstrijd van PAOK gaat winnen. Ga nu wedden op PAOK – AJAX en wie weet ben je binnenkort een paar honderd euro rijker!