4 September staat de ‘Finnish Trotting Derby’ op het programma dus maak je nu klaar voor het wedden op paarden rennen.  Bij Unibet zetten ze in op de winst van Le Cannibale en de quote is 2.75, Arctic Love zal als laatste over de finish komen volgens het online wedkantoor, met een quote van 80.00 zou het een enorme verrrassing zijn als dit paard wint.

Als je wilt wedden op paarden in Noorwegen of Zweden dan kan je nu al weddeenschappen afsluiten op de Norwegian Trotting Derby 2010 en de Swedish Trotting Derby. In Noorwegen is het paard Golden Brown favoriet en zal volgens de bookmakers Gentle Forte als laatste eindigen. De quotes voor beide paarden zijn respectievelijk, 1.65 en 100. De Zweedse paarden Never Again en Joke Face delen de favoriete rol en staat de quote op 4.00 en ook voor de minste kans op winst komen twee in aanmerking; Sanity en Monster drive beide met een quotering van 100.

Nu wedden op paarden

Wedden op paarden

Wedden op paarden

Wedden op virtuele paarden rennen

Net entertainement heeft speciale software ontwikkeld waarmee je in weer en wind toch op paarden kunt wedden. Deze virtuele paarden rennen zijn een uitsteklend alternatief als je eens geen zin hebt om naar de koers te gaan of gewoon lekker even achter je computer wilt wedden op paarden. Hieronder zie je een voorbeeld van het wedformulier als je daarop klikt met je muis dan ga je direct door naar het Unibet Casino waar je 100 euro bonus krijgt als je een account opent.
Wedden op Paarden
De paarden rennen software is echt heel eerg goed en je zult zien dat het de echte draverijen heel erg dicht benadert. Je kunt kiezen uit drie tracks en je kunt veel verschillende weddenschappen per race afsluiten. Met echte commentaren en diverse camera posities heb je een goed overzicht op de paarden. Kijk hier onder maar eesn naar een voorbeeld. Ga nu wedden op paarden!
Paarden rennen spel