Oranje gaat aantreden tegen Zweden en het is daarom weer tijd om te wedden op Nederland – Zweden. Unibet is duidelijk in de quotes Nederland gaat deze wedstirjd winnen en is de absolute favoriet Nederland – Zweden 1.70 – 3.50 – 5.60 laat niets aan duidelijkheid te wensen over lijkt ons. Of Unibet gelijk heeft valt natuurlijk nog te bezien maar wedden op Nederland – Zweden is in elk geval weer mogelijk.

Nu wedden op Nederland – Zweden

Wedden op Nederland - Zweden

Nederland – Zweden

Nederland heeft natuurlijk het voordeel van de thuiswedstrijd in de Amsterdam Arena, Zweden is echter al 6 wedstrijden op rij ongeslagen en met de gevaarlijke spelers voorin, Zlatan Ibrahimovic en Toivonen van PSV zal de Nederlandse verdediging de handen vol hebben tijdens de interland wedstrijd. De reserve vice wereldkampioen Nederland heeft de laatste tijd wat problemen met de verdediging en daar zullen de twee snelle en technisch begaafde spitsen zeker proberen gebruik van te maken.

Nederland – Zweden is in elk geval een wedstrijd waar de ware voetbal liefhebber weer voor zal gaan zitten. Beide teams kunnen mooi voetbal spelen en het is te hopen dat dit in deze wedstrijd ook het geval zal zijn. Ondanks de licht blessures van Sneijder en van Bommel zullen ze toch starten volgens de bondscoach van Marwijk. Ook van der Vaart zal in de basis beginnen nadat de spelers bij Tottenham Hotspurs zijn draai weer gevonden lijkt te hebben.

Wedden op Nederland – Zweden doe je bij Unibet of bij de beste nieuwe online bookmaker youwin.com!