Wedden op Nederland

Oranje speelt vanmiddag tegen Slowakije in de achtste finales van de WK 2010. Het zal geen makkelijke wedstrijd worden voor het Nederlands elftal. De Slowaken hebben in de wedstrijd tegen Italie laten zien tot wat zij in staat zijn. Wedden op Nederland kan bij de de beste wedkantoren op het internet Unibet, Bwin en Betsson. De online wedkantoren hebben alle drie Nederland als favoriet genoteerd en zelf voor het behalen van de wereldtitel staat Nederland op dit moment op de 4de plaats in de noteringen. Wedden op Nederland -Slowakije kan dus lonend zijn!

Nu wedden op Nederland bij Unibet

Wedden op Nederland

Direct wedden op nederland bij Bwin

Wedden op Nederland bij Bwin

WK wedden op Nederland bij Betsson

Wedden op Nederland bij Betsson

Nederland – Slowakije

De wedstrijd Nederland – Slowakije is op papier geen moeilijke wedstrijd voor Nederland maar Slowakije heeft in de wedstrijd tegen Italie angetoond dat het een serieuze tegenstander. Het Nederlands efltal moet daarom dit team niet onderschatten en gewoon gaan voor de volle winst vanaf de eerste minuut. Beide teams stonden nog nooit eerdere tegenover elkaar daarom is deze wedstrijd nu al goed voor de geschiedenisboeken.

Voor zover bekend heeft Nederland geen problemen in de selectie alhoewel Rafael van der Vaart kampt met een overstrekte kuit die hem naar alle waarschijnlijkheid uit de basis zal houden vanavond. Wesley Sneijder die gisteren nog ‘kleine pijntjes’ had aan zijn kuit is wer volledig hersteld. De plaats van van der Vaart zal naar alle waarschijnlijkheid ingenomen worden door Ibrahim Affelay of door Eljero Elia. Met een selectie op volle sterkte en de resultaten van de groepsfase (9 punten uit drie wedstrijden) hoort Nederland gewoon te winnen in de wedstrijd tegen Slowakije.

Wedden op Nederland – Slowakije

Zoals geschreven achten de bookmakers Nederland de absolute favoriet voor deze wedstrijd de quotes bij Unibet zijn 1.42 tegen 8.25 voor winst van Nederland. Bij bwin hebben ze de quotes vastgesteld op 1.40 tegen 8.00 voor Oranje en bij Betsson is het Nederlands elftal gequote op 1.45 tegen 8.00. Je ziet al er zijn weinig verschillen en wedden op Nederland – Slowakije kun je dus bij alledrie rustig doen. Je winst zal niet veel verschillen dus kies het wedkantoor waar jij je het lekkerste bij voelt als je wilt wedden op Nederland – Slowakije.