Wedden op Nederland ghana

Morgen 1 Juni staat er weer een oefeninterland voor Oranje op het programma. Wedden op Nederland Ghana kan bij Bwin en de andere online wedkantoren op onze website. Wedden op het Nederlands elftal begint met het aanstormende WK al erg populair te worden. Bwin heeft al laten weten dat wedden op Nederland Ghana een hele populaire weddenschap is in zowel Nederland als Ghana. Alhoewel er in Ghana nog niet zoveel mensen wedden via internet worden de kantoortjes van de bookmaker nog veel bezocht.

Nu wedden op nederland Ghana

Wedden op Nederland Ghana

Wedden op Oranje

In tegenstelling tot hetgeen wij eerder op onze website schreven zijn er nog twee oefeninterlands die Oranje in de aanloop naar het WK afwerkt. Wedden op Oranje kan dus ook nu terwijl het WK voetbal in Zuid Afrika nog niet eens begonnen is. Het is zaak voor Oranje om tijdens de oefenwedstrijden als team ritme op te doen en op elkaar ingespeelt te raken. De basis elf van Bert van Marwijk zijn nu bekend, althans als we de rugnummers nemen en de nummer één tot en met elf beschouwen als de basiself.

Wedden op Oranje dat wint van Ghana zou een goede weddenschap kunnen zijn. Zonder een echt advies af te willen geven denken wij toch dat het Nederlands Elftal tegen Ghana als winnaar uit de bus komt. De online bookmaker Bwin denkt daar net zo over en als je gaat wedden op Oranje ontvang je 1.35 keer je inzet terug bij winst van Nederland. Een gelijkspel levert je 4.40 keer je eigen geld op en mocht Ghana winnen dan kan je 7.50 keer je inzet terugverdienen.

Wedden op oefeninterlands

Met de wedstrijd van morgen zijn er nog 2 mogelijkheden om te wedden op oefeninterlands. Nederland – Ghana en de oefeninterland Nederland Hongarije zijn de laatste twee duels die Oranje nog op het programma heeft staan voor dat de selectie af gaat reizen naar Zuid Afrika. Wedden op interlands kan dus nog tot en met 5 Juni en daarna kun je een ongekend aantal voetbalweddenschappen afsluiten op de WK wedstrijden van Oranje.

Wedden op Oranje is natuurlijk niet het enige wat je kunt doen tijdens de WK. Kijk ook eens naar de andere teams en hoe je daar strategische weddenschappen op af kunt sluiten. Met zoveel deelnemende voetballanden is het natuurlijk heel interessant om meerdere weddenschappen af te sluiten op diverse landen en zo je kansen op winst te verhogen. Als je per ronde drie WK weddenschappen goed af weet te sluiten dan kun toch al gauw een paar honderd euro per speeldag verdienen. Wedden op de WK biedt ongekende mogelijkheden en wedden op Nederland Ghana naturllijk ook!