Wedden op Ajax

De laatste competitie ronde in de Nederlands eredivisie zal pas uitsluitsel bieden over de nieuwe landskampioen. Wil je wedden op Ajax of zet jij geld in op FC Twente? Het zal in elk geval erg spannend worden en een Ajax weddenschap afsluiten kon je wel eens geld opleveren!

Na 33 wedstrijden gespeelt te hebben staat Ajax 1 punt achter op de ploeg van Steve McClaren en is het de enige club die nog mee doet voor de landstitel. Het zal voor Ajax erg moeilijk worden om de kampioen van Nederland te worden. De uitwedstrijd tegen NEC is altijd een ‘lastige’ gebleken  in het verleden. De Nijmegenaren spelen om niets maar zullen Ajax de punten zeker niet kado doen. De gezonde rivaliteit tussen beide clubs zal ervoor zorgen dat een herhaling van de wedstrijd Twente-Feyenoord (waar de Feyenoord spelers de punten kado deden aan Twente) zich hier niet voor zal doen. De voetbalwedstrijd zal zeker op het scherpst van de snede gespeelt worden en wedden op NEC – Ajax blijft dus spannnend.

Wedden op NEC – Ajax kan bij Unibet!
Wedden op Ajax

Wedden op NEC

Alhoewel NEC geen kampioen meer kan worden kun je natuurlijk wel wedden op NEC. Je kunt bij Unibet je geld inzetten op de gebruikelijke voetbalweddenschappen, winst, verlies of een gelijkspel.  NEC heeft in de competitie dit jaar 8 keer gewonnen, 9 keer gelijk gespeelt en 16 wedstrijden verloren. Als je een weddenschap op NEC af wilt sluiten is het statistisch gezien het beste om op verlies van NEC te wedden. Het is echter wel zo Ajax dat tegen NEC speelt dus de spelers van NEC zullen zich volledig geven. Wedden op winst of gelijkspel is dus zeker een optie die je serieus kunt nemen.  Wedden op NEC is de laatse competitie ronde dus een erg onvoorspelbare weddenschap.

Wedden op NEC – Ajax

Kortom of je nu een keuze wilt maken uit het totale voetbal aanbod of alleen wilt wedden op NEC – Ajax er zijn mogelijkheden te over. Er worden nog diverse voetbalwedstrijden gespeelt waar de betrokken clubs zich nog kunnen plaatsen voor Europees voetbal en onderin de competitie zijn er nog clubs die alles op alles moeten zettten om niet te degraderen. De laatse competitie ronde in voetbal land is dus heel erg spannend als je voetbalweddenschappen af wilt sluiten. Wedden op voetbal is wer leuk!

Unibet voor Wedden op NEC – Ajax en alle andere voetbalweddenschappen!