Wedden op Inter – Barcelona

De Champions League belooft vanavond een spetterend voetbal spektakel te bieden als de giganten Inter Milan en FC Barcelona het tegen elkaar opnemen. Wedden op Inter – Barcelona kan bij Bwin en als je een voetbalweddenschap afsluit op deze Championsleague wedstrijd dan word het nog spannender! sluit nu je voetbalweddenschap op Inter – Barcelona af!

Live wedden op Inter – Barcelona

Wedden bij Bwin
Inter en Barcelona hebben dit seizoen al eerder in de Champions League tegenover elkaar gestaan. Dit was in de voorronde van de ‘Europese Voetbal Competitie’. Over twee wedstrijden was Barcelona toen de sterkste, met een thuis overwinning en een gelijkspel uit in Milaan. Doordat de clubs als eerste en tweede eindigden in de groepsfase zitten beide nog in het toernooi en zullen dus weer tegen elkaar voetballen. Gezien de sublieme kwaliteit van de voetballers, vertegenwoordigd in beide elftallen, kan deze wedstrijd wel eens het hoogtepunt van de avond worden voor voetballiefhebbers.

Wedden op Inter

Inter Milaan speelt al jaren in de top van de Serie A, de hoogste divisie van het Italiaanse voetbal. Met een hecht team van sterspelers waaronder de Nederlander Wesley Sneijder zal de Italiaanse club er alles aan doen om in elk geval deze thuiswedstrijd te winnen. Wedden op Inter bij Bwin levert je bij winst van Inter drie keer je inzet op een gelijkspel en verlies respectievelijk 3.20 en 2.30 keer je inleg. Vele Italianen (en wellicht veel internationale voetbal kenners) zullen natuurlijk een weddenschap afsluiten op Inter dat wint. De trainer van de club uit Milaan, Mourinho, laat er geen gras over groeien en zegt dat Inter zeker gaat winnen en dat zij ook de finale plaats gaan bemachtigen.

Wedden op Barcelona

Barcelona heeft door de problemen met het luchtverkeer de bus moeten pakken naar Milaan. De keuze om te wedden op Barcelona zou hierdoor beinvloed kunnen worden. Top voetballers die ruim 10 uur in een bus hebben moeten zitten kunnen last krijgen van stramme spieren en dit zou vor Barcelona wel eens nadelig uit kunnen pakken. De UEFA wilde echter niet in gaan op het verzoek van Barcelona om de champions league wedstrijd uit te stellen en deelde mee dat zij verwachten dat barcelona gewoon gaat voetballen. Wedden op Barcelona dat wint kan je bij Unibet 2.35 keer je inzet opleveren en net als bij Bwin leveren winst voor Inter en een gelijkspel beduidend meer op. De bookmakers gaan er dus toch vanuit dat Barcelona deze wedstrijd zal winnen ondanks het feit dat de voetballers zekers anders aan de wedstrijd zullen beginnen dan wanneer ze naar Milaan gevlogen waren.

Voetbalweddenschappen

Eén ding is echter wel zeker het wedden op Inter – Barcelona garandeert wel hele spannende voetbalweddenschappen. Wedden op zeker is er met dit affiche niet bij en er zullen veel weddenschappen afgesloten worden op emotie door zowel de Italianen als de Spanjaarden. Of je nu gaat wedden op Barcelona of dat je een weddenschap afsluit op Inter wij wensen je in elke geval een spannende wedstrijd en een winnende voetbalweddenschappen!