Maanden geleden toen het speelschema voor de Serie A voor dit seizoen bekend werd gemaakt, kruisten vele voetbalfans al komend weekend aan.

Je kunt nu wedden op Inter – AC Milan!

Voor de liefhebbers van Italiaans voetbal staan er namelijk een paar wedstrijden op het programma om van te smullen. In Turijn ontvangt Juventus de hoofdstedelingen van AS Roma. Maar dat is nog niet eens de topper van het weekend, want op zondag gaat iedereen er nog een keer goed voor zitten als de Milanese derby Inter – AC Milan wordt gespeeld. Beide wedstrijden zijn gratis live te volgen via de Unibet stream, dus zorg ervoor dat je niks mist.

Nu wedden op Inter – AC Milan

Wedden op Inter - AC Milan

Wedden op de wedstrijden in de Serie A

Eerst even naar het duel op zaterdagavond, dan staan de nummer vijf en zes van de competitie tegenover elkaar. Juventus heeft slechts één puntje voorsprong op de bezoekers uit Rome. De twee grootheden uit het Italiaanse voetbal hebben dus absoluut iets om voor te strijden, namelijk de aansluiting bij de kop van de ranglijst. De Romeinen kende een lastig begin dit seizoen, maar zijn inmiddels op stoom gekomen. De Giallorossi wonnen de laatste drie duels, waaronder een zege in de derby tegen Lazio, en zullen zinnen op een herhaling van de winst van vorig seizoen bij De Oude Dame. De quotering voor winst van AS Roma staat op 3,50.
Hoewel Juventus dit seizoen wordt geteisterd door blessureleed, hebben de resultaten daar weinig onder te lijden. Met slechts één nederlaag in de laatste zeven duels zijn de Zebra’s prima op dreef. De laatste drie duels in eigen huis werden winnend afgesloten en met een voor Italiaanse begrippen ongekend scorend vermogen van maar liefst elf doelpunten. Ze zijn dan ook de favoriet voor het treffen met Roma met een quotering van 2,15. Wie wil inspelen op een hoop doelpunten kan kiezen voor een bet op meer dan 3,5 goal, waarvoor de quotering 3,45 is.

Inter – AC Milan

Op naar de zondag dan, wanneer de klassieke derby in Milaan op het programma staat. Ditmaal in het Giuseppe Meazza stadion, omdat kampioen Inter de thuisspelende ploeg is. De vorm van de Champions League winnaar laat wel wat te wensen over, mede doordat de Nerazzurri geplaagd worden door blessures. Onder andere de met bloedarmoede kampende Wesley Sneijder is een twijfelgeval bij de nummer vier uit de serie A, dat slechts één van de laatste vier duels won.

Toch blijven derby’s lastig voorspelbaar, “Het is altijd wat moeilijker om de quoteringen voor een derby op te stellen, de motivatie bij de spelers is hoger en we worden regelmatig verrast”, zegt Erik Backlund, het hoofd van de Sportsbook afdeling van Unibet. “Als Inter wint dan is dat de vierde derby zege op rij, dus moeten we ze met 2,60 wel de favorietenrol geven. Ik ben er zeker van dat Zlatan en zijn teamgenoten er een ander idee over hebben. Zij zijn ook in een betere vorm met zes overwinningen uit de laatste zeven duels. Zelfs in het verliesduel tegen Juventus was Milan de betere ploeg.”

De Rossoneri krijgen een quotering van 2,80 mee en hopen de 4-0 afgang van vorig jaar weg te poetsen. Mochten deze duels nu niet de wedstrijden zijn waar je op zit te wachten, dan kan je via de Unibet stream ook live kijken en live wedden op Fiorentina tegen Cesena, Sampdoria – Chievo, Palermo – Catania en Lazio – Napoli.

Bekijk de Unibet website voor alle laatste quoteringen voor onder meer de Seria A en om te wedden op Inter – Ac Milan of de kraker tussen Juventus en AS Roma. Het gaat er weer om spannen in de Italiaanse serie A dit weekend!