Wedden op hockey

Het hockey Champions Trophy Toernooi is razend spannend en de hockey dames staan er goed voor. Helaas hebben ze de wedstrijd tegen Argentinie verloren en daardoor staan de hockey dames op een gedeelde plaats. De Leeuwen is de bijnaam van de Argentijnse hockeysters en ze hebben inderdaad gevochten als leeuwen voor de overwinning. Wedden op hockey in de Champions Trophy is daardoor echter wel weer heel erg spannnend. Want alles ligt weer open en de huidige Wereld- en Olympsich Kampioen Nederland zal toch echt beter hockey moeten laten zien willen zij dit jaar de Champions Trophy winnen en meenemen naar Nederland. Wedden op hockey kan bij de beste Nederlandse wedkantoren op het internet, Unibet en Bwin.

Nu wedden op hockey

Wedden op hockey

Wedden op de Champions Trophy Hockey

Aanstaande zaterdag word het erg spannend want in theorie zijn er nog vijf landen die de Champions Trophy Hockey kunnen winnen. Zaterdag hockeyen Nederland en Duitsland tegen elkaar en dat belooft wat. Engeland en Argentinie treffen relatief minder goede tegenstanders met respectievelijk Nieuw Zeeland en China tegneover zich. Nederland en Engeland staan er het beste voor met allebei 9 punten uit drie gespeelde wedstrijden maar ook Argentinie en Duitsland (beide 7 punten) maken nog een gode kans om de Champions Trophy omhoog te houden aanstaande zondag. De outsider China heeft drie punten en kan in theorie ook nog als winnaar uit het hockey toernooi komen, maar deze kans is echter maar heel klein.

Hockey Champions Trophy quotes bij Bwin

Hieronder zie je de quotes voor de Champions Trophy wedstrijen van aanstaande zaterdag. Bwin heeft voor deze wedstrijden hele scherpe quotes en zoals je kunt zien is Nederland favoriet in de wedstrijd tegen Duitsland. England gaat met ruime cijfers winnen van Nieuw Zeeland volgens de hockey Champions Trophy quotes bij Bwin maar je weet maar nooit of Nieuw Zeeland voor een verrrassing kan zorgen. Stel je eens voor dat je €100 euro inzet en de Nieuw Zeelanders winnen inderdaad van Engeland dan ben je toch maar mooi 1000 euro rijker. Klik op de quote van jouw keuze je kunt direct weden op hockey bij Bwin.
Wedden op hockey

Hockey weddenschappen

Er zijn nog niet zo heel veel bookmakers die hockey weddenschappen aanbieden maar er komen er wel steeds meer. En dat is ook niet zo verwonderlijk ook natuurlijk. De populariteit van hockey neemt wereldwijd enorm toe en dat is de online wedkantoren ook niet ontgaan. Als je zelf eens hockey weddenschappen afsluiten neem eens een kijkje bij Bwin en ontdek zelf welke mogelijkheden er allemaal zijn om te wedden op hockey. Of het nou de Champions Trophy, nationale hockey competitie of de Europese kampioenschappen zijn er is altijd wel wat te wedden op hockey!        Bezoek de Bwin website klik hier.