De langverwachte tenniszomer maakt met het Grand Slam toernooi van de Frans Open eindelijk z’n intrede. Unibet geeft je de kans om een exclusieve prijs te winnen: een tennisweekend in Londen tijdens Wimbledon! Hierin zit inbegrepen: twee VIP-tickets voor de damesfinale, twee nachten hotel, heen-en terugvluchten en zakgeld voor tijdens de trip. Het totale pakket is €5000 waard! Dus als jij een echte tennis fan bent en je wilt wedden op de Frans Open speel dan nu mee en wed op de tennissers.

Wedden op WimbledonDit is de ultieme kans om een Grand Slam-tennis finale van het hoogste niveau van dichtbij mee te maken, en nog gratis ook, ga nu wedden op de Frans Open! Lees hieronder verder hoe jij mee kunt doen..

Naast deze fantastische hoofdprijs geven ze bij Unibet ook nog cash geld prijzen weg (met een totaal van €1850) aan de hoogst geklasseerden en de dagelijkse winnaars van de Tennis weddenschappen. Als jij de tennissers op de Frans Open elke dag volgt dan kan jij ook meedoen met dit prijzenfestival en elke dag 100 euro cash geld winnen!

Hoe kan jij meedoen winnen?
Ga naar je Unibet account en log in (schrijf je HIER in als je nog geen account hebt) Plaats een meervoudige weddenschap van minimaal €3 op tennis wedstrijden tussen 22 mei en 1 juni en je neemt automatisch deel aan de wedstrijd. Op de website van Unibet kun je zien op welek plaats je staat p het scorebord. De top 20 van spelers met de hoogste scores worden dagelijks bijgehouden. Elke dag word de speler met de hoogste winnende notering beloont met een cash prijs van €100. De speler die over het hele toernooi de hoogste winnende noteringen heeft kan op kosten van Unibet met zijn of haar partner naar de finale van Wimbledon in Londen!

De prijzen voor het Wimbledon Grand Slam toernooi.
1e plaats: Met twee personnen naar het Grand Slam-tennisweekend in Wimbledon t.w.v. €5000
2e plaats: €500 cash geld
3e plaats: €250 cash geld
Dagelijkse winnaar: €100 cash geld

Algemene Voorwaarden en bepalingen

– Alleen meervoudige weddenschappen met minimaal 3 selecties doen mee met deze competitie.
– De minimale inzet bedraagt €3 of meer.
– Je kunt zoveel meervoudige weddenschappen plaatsen als je zelf wilt
– Zowel live als niet-live meervoudige weddenschappen gelden voor de promotie.
– Alleen de meervoudige weddenschappen die je tussen 22 mei en 1 juni plaatst doen mee met de competitie.
– De winnaars van de dagprijzen ontvangen het door hen gewonnen prijzengeld binnen twee dagen op hun spelersrekening.
– Alle winnaars ontvangen persoonlijk bericht op Donderdag 2 juni.
– Het scorebord van de top 20 zal dagelijks geüpdated worden en op de Unibet-website te zien zijn. Weekend winnaars verschijnen maandag op de website

Wedden op de Frans Open

Met het eerste Grand Slam van dit seizoen zullen de echte tennis fans weer hun hart ophalen. Wedden op Wimbledon kan je dit jaar een unieke prijs opleveren dus doe nu mee en wed op tennis bij Unibet. Wie weet zit jij binnenkort bij de finale van één van de oudste en meeste chique tennis toernooien van de wereld.