Wedden op Frankrijk

Na het teleurstellende gelijkspel tegen Uruguay hopen de Fransen vanavond tegen Mexico een beter resultaat neer te zetten. Wedden op Frankrijk dat wint van Mexico kan je bij Unibet 2.25 keet je inzet opleveren. De wedspecialisten van Unibet gaan er van uit dat Frankrijk wint want de quotering voor een winnend Mexico ligt hoger met 3.45 keer de inleg. Een gelijkspel ligt niet echt voor de hand omdat beide teams moeten winnen willen ze zich plaatsen voor de volgende ronde. Wedden op Frankrijk is, na het vertoonde spel in de eerste wedstrijd van de “haantjes”, nog geen zekere weddenschap!

Nu wedden op Frankrijk

WK Weddenschappen

Frankrijk op de WK 2010

De Fransen zijn het WK 2010 niet echt flitsend begonnen en wij durven te wedden dat het elftal van choach Raymond Domenech zich een hele andere start van deze wereldkampioenschappen voetbal had voorgesteld. Frankrijk is gezien de historie en het voetbal dat zij spelen van nature altijd een kandidaat voor de titel en met het op cruciale punten vernieuwde elftal was het gelijkspel tegen Uruguay zeker niet wat de Fransen voorzien hadden. De Fransen beseffen echter ook dat deze wedstrijd niet maatgevend was voor het voetbal dat zij willen en kunnen spelen.

Frankrijk – Mexico zal dus ook een hele andere wedstrijd worden als wij de Franse coach mogen geloven. Domenech heeft er bij zijn sterspelers op gehamerd dat het voetbal dat zijn elftal speelde in de openingswedstrijd in elke geval één garantie biedt en dat is een lange vakantie voor de spelers, want als zij tegen Mexico eenzelfde wedstrijd spelen dan kunnen de Franse sterspelers zich opmaken voor een snelle aftocht op het WK 2010. De Franse sterspeler die er al in 1998 bij was, Thierry Henry heeft al aangeven dat dit onder geen beding gaat gebeuren en dat hij durft er zijn huis in Frankrijk op te verwedden dat de Fransen de volgende ronde gaan halen. sterker nog hij denkt dat een plek in de halve finale voor Frankrijk een doelstelling is die “de Haantjes” zeker gaan halen.

Wedden op Frankrijk – Mexico

Ook als je wilt wedden op Frankrijk – Mexico dan heb je bij Unibet weer veel kansen. Zoals altijd kun je wedden op de einduitslag van Frankrijk – Mexico maar daarnaast gelden ook voor de WK wedstrijd dat je “side bets” kunt plaatsen zoals het aantal doelpunten dat zal gaan vallen aan de Franse (of Mexicaanse) kant in de eerste 29 minuten bijvoorbeeld. Denk jij te weten hoeveelde ruststand is bij Frankrijk – Mexico dan kun je ook hier een weddenschap op afsluiten bij Unibet.

Wil je echt geld verdienen met wedden op Frankrijk – Mexico denk dan ook eens aan het juist voorspellen van de einduitslag. Stel jij denkt dat Frankrijk gaat winnen met 3-2 en je wilt daar €10 op wedden, als je gelijk hebt na 90 minuten voetbal dan ontvang je direct €380 op je rekening bij Unibet!!! En mocht je voorspellen dat Mexico deze wedstrijd gaat winnen met 2-3 dan ontvang je zelf 48 keer je inzet. Wedden op Frankrijk – Mexico doe je nu bij Unibet!