Wedden op Eredivisie voetbal

UP DATE: We zijn begonnen! Nog een paar weken en dan gaat de Eredivisie weer van start. Vrijwel alle Nederlandse voetbal clubs zijn weer aan de training begonnen of staan op het punt om de selectie optimaal te prepareren voor een nieuw seizoen in de Eredivisie. Bij Unibet kun je nu al wedden op Eredivisie voetbal! Wie gaat de nieuwe kampioen van de Nederlandse Eredivisie worden?! Als jij denkt dat je het weet sluit dan nu je Eredivisie voetbal weddenschappen af bij Unibet! En vanaf 6 augustus als de Eredivisie (Nederlandse voetbalcompetitie) werkelijk van start gaat kun je natuurlijk nog veel meer voetbal weddenschappen afsluiten bij de diverse online wedkantoren!

Nu wedden op de Eredivisie

Wedden op de Eredivisie

Kampioen van de Eredivisie

Welke club zal dit jaar Kampioen van de Eredivisie worden en wie gaan er degraderen naar de Jupiler League (voormalige eerste divisie) het zal weer een mooi voetbal jaar worden. De spelers die geselecteerd waren voor Oranje hebben nog een paar weekjes vakantie voor de boeg voordat ze zich weer melden bij hun clubs en zich ook gaan richten op de Eredivisie voetbal. De KNVB heeft het programma klaar voor het nieuwe seizoen en langzaam zullen ook de supporters zich weer gaan ‘focussen’ op de Nederlandse eredivisie wedstrijden. En na twee jaar op rij een Kampioen van de Eredivisie die niet tot de traditionele top 3 behoort belooft het ook dit voetbal seizoen weer erg spannend te worden. Ga daarom nu wedden op de eredivisie

Als je wilt wedden op de Eredivisie dan kun je nu al bij Unibet voorspellen wie de nieuwe kampioen van de eredivisie gaat worden in het seizoen 2010-2011. volgens het online wedkantoor maakt Ajax dit jaar het meeste kans op de titel en is PSV de nummer 2 voor de titel. Verrassend genoeg schatten ze bij Unibet ook de kansen voor FC Twente weer hoog in voor het kampioenschap want de Tukkers staan op de 3de plaats als favoriet voor de titel.

Eredivisie voetbal weddenschappen

Als op 6 Augustus de Eredivisie weer van start gaat kun je natuurlijk weer honderden Eredivisie voetbal weddenschappen afsluiten op jouw favoriete club. Nu is het alleen nog mogelijk om op de toekomstige kampioen te wedden maar vanaf 8 augustus kun je weer wedden op voetbal in alle soorten en maten. Nederland is na Engeland één van de grootste landen in Europa als het aankomt op voetbal weddenschappen. De Nederlandse spelers bij Unibet wedden op vrijwel alle competities in Europa en tijdens speciale toernooien zoals bijvoorbeeld de Champions League of FA Cup voetbal in Engeland worden er ook veel voetbal weddenschappen afgesloten door Nederlanders. Maar zo gauw de Nationale competitie weer is begonnen dan staan de Eredivisie voetbal weddenschappen weer op één voor de Nederlandse spelers.

Als je zelf nog nooit een voetbal weddenschap hebt afgesloten maar wel eens wilt voorspellen wat de uitslag van een wedstrijd gaat worden of wie er de nieuwe kampioen van de Eredivisie gaat worden schrijf je dan nu in bij Unibet en ontvang ook nog eens 50 euro bonus GRATIS! Ga nu wedden op Eredivisie voetbal bij Unibet! En als voetbal niet jouw sport is kun je natuurlijk kiezen uit honderden andere sporten en sport evenementen waar je op kunt wedden.