Wedden op Duitsland

De Duitsers spelen vanavond hun 2de wedstrijd van het WK 2010. Wedden op Duitsland tegen Servie kan je bij winst van Duitsland 1.64 voor elke ingelgde euro opleveren. De Duitse selectie is vanzelfsprekend favoriet bij de bookmakers en dat is gezien het vertoonde spel in de eerste WK wedstrijd tegen Australie ook niet zo verwonderlijk. Wedden op Duitsland dat de titel gaat pakken op de wereldkampioenschappen 2010 is mischien helemaal niet zo’n slechte weddenschap.

Nu wedden op Duitsland

WK Weddenschappen Duitsland

Weddenschappen afsluiten op Duitsland

De Duitsers hebben in de eerste wedstrijd op dit WK een duidelijk signaal afgegeven dat zij ook nu weer voor één ding zijn gekomen en dat is “Weltmeister” worden. Het klasse verschil met Australie was groot en alhoewel de “Socceroos” natuurlijk een maatje minder zijn kon je in die WK wedstrijd toch heel goed zien dat de selectie van Duitsland goed op elkaar ingespeelt is en dat de Duitsers wederom een collectief vormen. tijdens het wedden op Duitsland kan je er in elk geval vanuit gaan dat als je op winst wed je een zekere weddenschap afsluit. Het moet vanvond wel heel gek lopen als de Serviers de Duitsers gaan verslaan dus winnende weddenschappen afsluiten op Duitsland zal je niet veel geld opleveren. Als je echter van spanning houd en een gokje wilt wagen dan kan je ook op een winnend Servie wedden, bij Betsson ontvang je 6.20 keer je eigen geld terug mocht Servie de wedstrijd tegen Duitsland winnen.

Wij gaan ervan uit dat de selectie van Joachim Low plaatsing voor de volgende ronde in deze wedstrijd tegen Servie veilig wil stellen en het niet op de laaste wedstrijd aan zal laten komen. De Duitse trainer heeft natuurlijk ook gezien dat de Ghanezen ook een wedstrijd gewonnen hebben en samen met Duitsland drie punten hebben na één wedstrijd op de WK. De Duitsers spelen in de laatse wedstrijd tegen Ghana en Low zal dan al met de 8ste finales bezig willen zijn.

Speciale weddenschappen op Duitsland

Net als bij elke wedstrijd tijdens de wereldkampioenschappen voetbal van 2010 kun je ook voor het wedden op Duitsland kiezen uit tientallen weddenschappen. Bij Betsson heb je bijvoorbeeld de keuze om te kiezen voor het aantal doelpunten dat het thuis- of uit spelende team gaat scoren. Wat je ook een aardig geld bedrag op kan leveren is om juist te voorspellen hoeveel doelpunten er gaan vallen in de eerste of tweede helft.

Wedden op Duitsland dat wint met 3-0 levert je bijvoorbeeld 9.0 keer het ingelegde bedrag op. En als jij denkt dat de ruststand en einduitslag exact hetzelfde zijn en je wilt hierop wedden dan kan dat ook bij Betsson. Er zijn alleen op Duitsland – Servie al meer dan 100 weddenschappen af te sluiten.

Wedden op Duitsland bij Unibet