Wedden op de WK finale

Vandaag 18:30 Nederland – Spanje de WK finale 2010! Nu wedden op de WK finale en voorspel dat Nederland wint! Het is ruim 32 jaar geleden dat Nederland in de finale van het wereldkampioenschappen voetbal stond. In de WK finale van van 1978 verloor Nederland van Argentinie dat toen ook het organiserende land was. Die WK finale zal men in Nederland niet snel vergeten want het was een waar slagveld. Nu zal de WK finale er anders uit zien met twee goed voetballende ploegen die gaan voor mooi voetbal. Zowel Nederland als Spanje zijn waaridge finalisten voor dit WK. De wereldpers is lovend over de prestaties van beide teams dus het belooft een hele mooie WK finale te worden!

Nu wedden op de WK finale

Wedden op de WK finale

WK Finale 2010

De WK finale 2010 belooft een waar voetbal spektakel te worden. Nederland en Spanje hebben vrijwel het hele toernooi laten zien dat zij absoluut beide in de finale thuishoren en dat deze finalewedstrijd waarschijnlijk de geschiedenis in zal gaan als één van de beste WK finales ooit gespeelt. De kwaliteiten van de individuele voetballers van beide teams zullen waarschijnlijk uiteindelijk de doorslag geven over wie zich de winnaar van de WK finale 2010 mag noemen. Uiteraard hopen wij dat Nederland als sterkste het veld afloopt en de wereldbeker in ontvangst mag nemen van misschien wel Nelson Mandela. Het zou voor aanvoerder Giovanni van Bronckhorst en zijn medespelers de ultieme kroon op hun carriere zijn.

De overige spelers kunnen nog jaren mee (op keeper Boschker na) maar de kans dat ze nog eens in de WK finale kome te staan gedurende hun actieve loopbaan als voetballer is erg klein. Het verleden heeft aangetoond dat het kwalificeren voor een WK en dan ook nog eens de finale halen heel erg moeilijk is. Er zijn maar weinig voetballers die kunnen zeggen dat zij als voetballer in meer dan één WK finale hebben meegedaan, wij durven te wedden dat ze op één hand te tellen zijn.

WK finale weddenschappen

Om je WK finale weddenschappen te plaatsen kun je via het internet wedden bij Unibet, Betsson en Bwin. Dit zijn drie gerenommeerde online wedkantoren die goede quotes geven voor het wedden op de WK finale. De bookmakers schatten Spanje beter in dan Nederland dus is het zaak voor de spelers van Oranje om in de wedstrijd aan te toenen dat de bookmakers helemaal fout zaten.

WK finale weddenschappen staan op dit moment op:

Wedden 1 2 3
Unibet 3.70 3.40 2.15
Bwin 3.50 3.35 2.00
Betsson 3.65 3.30 2.10

Als je op de WK weddenschap van je keuze klikt dan kun je direct je wk weddenschappen plaatsen bij de betrefffende online bookmaker. Je kunt natuurlijk ook alls uit de kast halen en wedden op de WK finale bij alle drie de wedkantoren! Als je dan wint dan ben je er zeker van dat dit voor jou een onvergetelijke WK finale is. Nu wedden op de WK finale!