Wedden op de verkiezingen

Met nog 4 weken te gaan heeft voor de verkiezingen het wedkantoor de quotes voor wedden op de verkiezingen gepubliceerd. Unibet laat hiermee zien dat ze weer voorop lopen als het gaat om ludieke/unieke weddenschappen. Wedden op de verkiezingen kan door te wedden op welke partij de meeste zetels haalt en wie de nieuwe minister president van Nederland gaat worden. Sluit nu je verkiezingen weddenschap af bij Unibet!

Direct wedden op de verkiezingen

Wedden op de verkiezingen

Wedden op politieke partijen

Als je gaat wedden op politieke partijen moet je jezelf wel eerst op de hoogte stellen van de Nederlandse politiek. Je hoeft natuurlijk geen politicus te zijn om te wedden op politiek partijen maar een beetje politieke kennis is wel vereist. Als je wilt gaan wedden dat de dierenpartij de grootste politieke partij van Nederland gaat worden in de komende verkiezingen dan kun je er zeker van zijn dat jouw geld in de kassa van het online wedkantoor verdwijnt zonder dat je een reele kans maakt om te winnen met je weddenschap.

Wedden op de PVDA bij voorbeeld zou al een veel betere kans maken en is dan ook een realistische weddenschap. De PVDA word hier als voorbeeld genoemd en dit wil niet zeggen dat de redactie adviseert om op de PVDA te wedden of dat de politieke voorkeur van de redactie uit gaat naar de PVDA. Wedden op het CDA, VVD, D66 en de PVV zijn evenzeer politieke partijen waar je een goede kans maakt om te winnen met je weddenschap. Wedden op de verkiezingen kan bij Unibet trouwens alleen op de voornoemde partijen (dierenpartij uitgesloten).

Wedden op de nieuwe Minister President

Naast het wedden op politieke partijen kun je ook een weddenschap afsluiten op wie de nieuwe Minister President van Nederland gaat worden. Voor het wedden op de nieuwe Minister President bij de komende verkiezingen kun je bij Unibet kiezen uit de volgende kandidaten; Job Cohen, Mark Rutte, Jan Peter Balkenende, Neelie Kroes, Ivo Opstelten, Frits Bolkenstein, Hans Wiegel, Geert Wilders, Alexander Rinnooy Kan, Marja van Bijsterveldt-Vliegenthart en Alexander Pechtold. Als je denkt te weten wie de Nieuwe Minister president kan worden dan moet je hier zeker een weddenschap op afsluiten.

Het is op zijn minst opvallend te noemen dat bij de quotes voor het wedden op de nieuwe Minister President Geert Wilders en Alexander Pechtold niet echt tot de kanshebbers gezien worden bij Unibet de quoteringen voor beide zijn respectievelijk 1-40 voor Geert Wilders en zelf 1-50 voor Alexander Pechtold die de nieuwe Minister President wordt.

Wedden op de verkiezingen

Volgens Unibet wint de PVDA bij de volgende verkiezingen de meeste zetels en kun je bij een juiste weddenschap 1.75 keer je eigen inleg terugwinnen. D66 maakt het minste kans om de grootse partij te worden volgens de bookmaker en ze keren zelfs 100 keer je inzet uit als je nu een weddenschap afsluit. Wedden op verkiezingen zal naarmate de verkiezingsstrijd vordert steeds leuker worden en je zult zien dat de quotes in de komende weken nogal eens zullen veranderen. Maar als je nu dus een weddenschap op D66 afsluit kan je toch 100 je inzet verwachten dus dat lijkt ons zeker de moeite waard. Wedden op de verkiezingen maakt het volgen van de politiek in elk geval een stukje leuker en spannender!