Dit weekend gaat de Serie A weer van start en kun je dus weer wedden op Italiaans voetbal. De Serie A staat bekend als één van de beste toernooien ter wereld en wedden op de Serie A wedstrijden behoort bij de wedkantoren tot één van de meeste voorkomende weddenschappen. Met wedstrijden op 28, 29 en 30 augustus kan je dit weekend dus weer genieten van Italiaans voetbal op zijn best. De aftrap voor de Serie A van 2010-2011 zal op zaterdag plaatsvinden en de kampioen van de Italiaanse Serie A, FC Internazionale zal op maandag spelen en daarmee als laatste starten in de competitie.

Wedden op de Serie A doe je natuurlijk bij de beste online wedkantoren van Nederland en als je een beetje verstand hebt van Italiaans voetbal dan kun je met wedden op Italiaans voetbal best veel geld verdienen. Bij Unibet, Bwin en Betsson kun je kiezen uit een aanbod van honderden (zo niet duizenden) verschillende weddenschappen in allerlei combinaties.

Direct wedden op de Serie A

Wedden op de Serie A

Wedden op de Serie A

Clubs in de Serie A

Iedereen is wel bekend met de beste clubs uit de Serie A zoals beide teams uit Milaan, AC en Internazionale, de twee giganten uit Rome, Lazio en AS Roma en Juventus uit Turijn maar er zijn natuurlijk meer clubs in de Serie A. Ook uit de wat kleinere regio’s komen nu clubs die meestrijden op het hoogste niveau zoals Cesena, Catania,Palermo en Chievo bijvoorbeeld daarnaast spelen ook Genoa, Bari, Fiorentina, Napoli, Sampdoria, Bologna, Brescia, Parma, Cagliari Lecche en Udinese in de Italiaanse Serie A.

De 20 clubs in de Serie A spelen net als in andere Europese landen competities (behalve Schotland) tweemaal tegen elkaar waarvan een uit- en een thuiswedstrijd. Aan het einde van het seizoen degraderen drie teams, althans twee direct en één team (17de) speelt promotie degradatie tegen een team (3de) uit de Serie B. De laatste jaren wordt het voetbal in Italie gedomineerd door de clubs uit Milaan, Rome en de grootste club uit Turijn, Juventus. Er zit bij de clubs zoveel geld dat het voor de overige 15 clubs heel moeilijk is om aansluiting te vinden bij de top.

Als je veel weet van het Italiaanse voetbal of gewoon eens wilt wedden op de Serie A dan is dit weekend jouw kans om geld te verdienen met Serie A weddenschappen!