Ook in Spanje is het voetbal weer begonnen (de primera division) en je kunt dus weer wedden op de Spaanse competitie wedstrijden. En je weekend begint meteen goed bij het wedkantoor Unibet want alle wedstrijden hebben goede quotes. Daarnaast kun je met het wedden op Spaans voetbal ook nog eens winnen als je verliest! Ja dat klinkt raar maar is het niet, alle verloren Spaanse weddenschappen worden toch uitbetaald als er een hattrick gescoord word in de wedstrijd waar jij een weddenschap op af hebt gesloten.

Ga daarom nu snel wedden op de Primera division in Spanje en kies de wedstrijden waarvan jij denkt te weten wat de uitslag zal worden. Probeer ook een een combinatie van weddenschappen op diverse wedstrijden want als je een combi-weddenschap afsluit dan kan je winst in één keer behoorlijk oplopen. Als je bijvoorbeeld voor €50 een trixie wed bij Unibet op winst voor Valencia, Sevilla en Atlethic Club de Bilbao kun je 200 euro winnen. En met de tegnestanders van die drie ziet het er naar uit dat ze gaan winnen.

Nu wedden op de Primera division

Wedden op de Primera division

Wedden op de Primera division

De Spaanse Primera division of La Liga

In Spanje spelen vandaag en morgen weer een aantal grote clubs en het is dus de moeite waard om even te kijken waarop je kunt wedden in de Primera division of La Liga zoals de Spaanse competitie ook wel genoemd wordt. De grootmachten Barcelona en Real Madrid treffen respectievelijk Racing Santander en Mallorca en de quotes voor winst voor beide zijn dusdanig laag dat het best wel een s leuk kan zijn om voor een klein bedrag te wedden op winst voor Santander of Mallorca want dan kan je lekker winst maken. Winst voor Santander staat op 14x en winst van Mallorca op 8.5x. We weten dat de kansen klein zijn maar een echte gokker zal dit toch een interessante weddenschap vinden. Stel je eens voor, 100 euro inzetten en 1400 rijker worden, zelfs een gelijkspel levert je nog 650 euro op bij 100 euro inzet. Terwijl winst van Barcelona of Real Madrid je maar 1.2x of 1.36x je inzet oplevert, niet echt de moeite waard lijkt ons.

Wedden op Spaans voetbal

Met het online wedden gaat het niet altijd om winst alleen, het gaat ook vaak om een bepaalt risico van verlies incalculeren en hoeveel je bereid bent om te kunnen verliezen. Wedden op Spaans voetbal dit weekend zullen we hier als voorbeeld gebruiken; Stel je gaat wedden op Barcelona dat wint en je wilt 100 euro inzetten omdat je ervan overtuigd bent dat ze winnen. Indien je gelijk hebt ontvang je 120 euro dus voor 20 euro heb je 100 euro risico gelopen, stel nu je wed op Barcelona dat verliest en zet 100 euro in als dit gebeurt heb je 1400 euro. Stel nu eens dat de kans dat Racing Santander inderdaad van Barcelona wint op 20% ligt dan loop je voor 80% risico op het verschil tussen 120 euro of 1400 euro.

De kans op het winnen van 1400 euro is dus inderdaad beduidend kleiner maar het gaat om het risico dat je bereidt bent te nemen om heel veel geld te verdienen met bijvoorbeeld wedden op de primera division. En natuurlijk geldt dit voor elke voetbalweddenschap en alle sportweddenschappen in het algemeen.