Wedden op de Europa League Finale

Het Europese toernooi voor clubs in de vorm van de Europa League komt vanvond ten einde. In de finale spelen Atletico Madrid en Fullham tegen elkaar. Wedden op de Europa League finale kan bij de bkende bookmakers op onze website. Atletico en Fullham zullen elkaar treffen in het Duitse stadion “de Hamburg arena” en dat het een behoorlijk voetbal pot zal worden mag duidelijk zijn. Europa league weddenschappen worden voor en tijdens de wedstrijd gewoon aangenomen tegen de gelden quoteringen. Dus nu wedden op de Europa league finale!

Direct wedden op de Europa League Finale

Wedden op de Europa League

Wedden op Atletico madrid

Vooralsnog gaan de online bookmakers ervan uit dat wedden op Atletico Madrid dat wint een reele weddenschap is. Gezien de quotering van 2.60 voor winst van Atletico tegen 3.60 voor winst van Fullham mag het duidelijk zien wie de meeste kans heeft op winst volgens de wedkantoren. (quotes Betsson) Maar ja wat zou voetbal zijn als de uitslagen niet totaal onvoorspelbaar waren? Atletico Mardid zal er natuurlijk alles aan doen om die prijs naar Spanje te brengen en nog beter naar de Spaanse hoofdstad waar ze natuurlijk grote broer Real Madrid willen laten zien wie er dit jaar wel een prijs in Europa gewonnen heeft.

De rivaliteit is groot daar hoef je geen weddenschap op af te sluiten, Atletico aanhangers en Real adepten gaan moeilijk samen en nu atletico Mardid in de finale van de Europa League staat is het toch wel even slikken voor de fanatiek aanhang van de aarts rivaal Real Madrid. De voetballers van Atletico zullen er echter geen moment meer aan denken nadat het eerste fluitsignaal is gefloten wedden op Atletico Madrid maakt het kijken van de wedstrijd nog spannender!

Wedden op Fulham

De engelse aanhang van Fulham is al luidruchting aanwezig in Hamburg en zij zullen wedden op Fulham dat wint en de beker meeneemt naar Engeland. Maar gezien de huidige positie waar Fulham op geeindigd is in de Engelse Premier League 12de is winst op Atletico Madrid nog niet zo zeker. En zoals geschreven de bookmakers moedigen wedden op Fulham ook niet aan. Alhoewel…als Fulham wel weet te winnen dan is jouw winst natuurlijk hoger dan wanneer je op een winnend Atletico Madrid zou wedden.

Fulham wil koste wat het kost de Europa League winnen want hoewel Europees voetbal in de bakermat van het voetbal nog steeds een ondergeschoven kindje is beseffen het team en de technische staf van Fulham natuurlijk wel dat alle ogen van voetbal liefhebbers vanavond gericht zijn op de Europa League finale en daar willen zelf de Engelse, die van nature niet zulke Europa liefhebbers zijn, dan toch wel een extra beentje voor bij zetten. Wij durven erop te wedden dat Fulham vanaf het eerste fluitsignaal keihard gaat knokken om die Europese beker mee naar huis te nemen! Wedden op de europa league Atletico Madrid Fulham.