Wedden op de Eredivisie – De Nederlandse voetbalcompetitie (Eredivisie) nadert een super spannende ontknoping. Elke week lijkt het erop dat er weer een nieuwe kandidaat is voor de titel. Nog geen drie weken geleden was FC Twente bij de meeste wedfanaten nog de onbetwiste favoriet voor het kampioenschap van Nederland maar na het zeer teleurstellende gelijkspel (1-1) tegen De Graafschap hebben de meeste Nederlandse gokkers (ruim 68%) een andere favoriet voor de landstitel, PSV de ploeg uit Eindhoven. Hoewel ze maar één punt voor staan op Ajax en nog naar de moeilijke uitwedstrijd in Rotterdam moeten is de meerderheid van de wedders toch van mening dat wedden op PSV nu de beste optie is.

Wedden op de Eredivisie Kampioen

Weddeneredivisie

PSV, Twente of Ajax

Naast de favoriet PSV denkt 26% van de mensen die wel eens wedden op de eredivisie dat het toch Ajax gaat worden die er vandoor gaat met de landstitel. Daar zijn ze in Amsterdam overigens veel zekerder van, zo blijkt uit onze meest recente cijfers. Bij de onlien bookkmaker Unibet staan de quotes er als volgt voor; PSV de favoriet met een notering van 1,90, gevolgd door Ajax (2,90) en FC Twente (4,75). Er vanuit gaande dat PSV het moeilijk gaat krijgen in Rotterdam en Twente nog drie zware uitwedstrijden tegemoet kan zien lijkt het erop dat de Amsterdammers het makkelijkste programma hebben. Ajax staat echter nog wel een punt achter op de andere twee en heeft het lot dus niet in eigen hand. Alleen een gelijkspel of verlies van Twente en of PSV zou de Amsterdammers in het zadel helpen. Neem daarbij in ogenschouw dat Twente nog naar Amsterdam moet om tegen Ajax te spelen en de je kunt concluderen dat er toch nog veel kansen zijn voor alle drie in de top van de Eredivisie!

Bij Unibet kan je ook nog wedden op de Eredivisie topscoorder. Een dikke 48% van de Nederlanders gokt op Vleminckx, en ruim 44% zet in op Boelykin. Voor aanvang van de competitie waren Suarez (inmiddels speler van Liverpool), Ruiz van Twente en El Hamdaoui nog de absolute favorieten voor de Gouden schoen. Zo zie je maar dat ook in de top van de spitsen er nog van alles openligt.

Wedden op de Eredivisie kampioen voor zowel de club als de spitsen blijft spannend en als jij nog in wilt zetten op jouw favoriet ga dan nu naar de website van Unibet en ga wedden op de Eredivisie!