De komende dagen is het weer voetballen geblazen in Duitsland, de strijd om de DFB Pokal (de Duitse beker) is weer begonnen. Wedden op Duits Beker voetbal kan je best veel geld opleveren. Er spelen honderden teams om de Duitse beker, dus dat zijn heel veel wedstrijden waar je op kunt wedden.

Er zijn zoveel teams in Duitsland die deelnemen aan de Duitse beker wedstrijden dat de eerste ronde van dit voetbal toernooi alleen al 7 dagen inbeslag neemt. Duitsland is net als Nederland een voetbalgek land en het zal je verbazen hoeveel Duitse voetbal weddenschappen je af kunt sluiten bij Unibet. De Bundesliga, de DFB Pokal, Duitse teams in Europa je kunt bijna elke dag wel wedden op duits voetbal.

Nu wedden op Duits voetbal

Wedden op Duits beker voetbal

Eerste ronde Duitse Beker voetbal

Net als in Nederland is het gebruikelijk dat in de eerste ronde van het Duitse bekervoetbal veel amateurteams het opnemen tegen betaald voetbal clubs. En in het Duitse bekertoernooi levert dit ook vaak verrassingen op. Als je eens wat risico wilt nemen met het wedden op voetbal dan is het wedden op Duitse beker wedstrijden zeker iets voor jou. Je kunt je risico natuurlijk spreiden door in te zetten op wedstrijden waar de uitslag vrijwel zeker van is een een paar weddenschappen af te sluiten op wedstrijden die nog wel eens voor een verrrassing konden zorgen.

Wat je ook besluit om te doen wedden op Duits beker voetbal is altijd super spannend en het is zeker de moeite waard om eens te kijken welke Duitse voetbal weddenschappen er aangeboden worden bij Unibet.