Eindelijk is het zover en gaat Champions League van start met de 1ste ronde dus er rest je maar één ding, wedden op de champions league! Sommige clubs hebben net de kwalificaties achter de rug en maken zich nu al op voor de lucratieve groepsfase die vandaag van start gaat. Wedden op de Champions league is heel interessant met de Nederlanders deelnemers FW Twente en AFC Ajax.

Ajax moet het in de eerste wedstrijd van de Champions league opnemen tegen Real Madrid en FC Twente staat voor de zware klus om, in hun allereerste wedstrijd ooit in het Europese toenooi, Internazionale Milan thuis in de Grolsch veste te verslaan. De eerste wedstrijd ooit op het hoogste voetbal toernooi en dan zo’n affiche daar hadden ze 6 maanden geleden alleen maar van kunnen dromen in Enschede en omstreken.

Nieuw!!! Wedden op de Champions league bij youwin.com

Online wedden bij youwin.com

Youwin.com is de allernieuwste internationale bookmaker op het internet en voor zover wij hebben kunnen nagaan bestormen zij de online wedden markt met de beste quotes voor alle sporten en zeker ook voor de Champions League. Of je wilt wedden op Twente of een Championsleague weddenschap op Ajax af wilt sluiten bij youwin.com kun je onmiddelijk terecht. Youwin heeft nu zelf een wel heel aantrekkelijke aanbieding om te wedden op Champions League wedstrijden. Open nu je account en ontvang 25 euro aan gratis wedgeld!!! Makkelijker kan het niet toch, je stort 25 euro zet in op de wedstrijden van jouw keuze (dit mogen alle sporten zijn als de quotes maar minimaal 1.5 zijn) en youwin.com verdubbelt onmiddelijk het bedrag dat jij ingezet hebt!

Champions League quotes bij youwin.com

Wedden op de Champions league

Je kunt het niet beter treffen lijkt ons, zowel de quotes voor Twente als Ajax zijn erg gunstig en ook de overige Champions league quotes zijn scherp. Zeker als je bedenkt dat je gebruik kunt maken van de welkomst bonus en al jouw weddenschappen op de wedstrijden dus verdubbelt worden. Plaats nu online je weddenschap bij youwin.com en wed live mee! De hele Champions League lang kun je de beste quotes spelen en per wedstrijd is er een ongkende mogelijkheid aan opties om in te zetten.

FC Twente in de Champions league

Net als alle Nederlanders hopen wij natuurlijk dat de debutant Twente het goed gaat doen in het beste voetbal toernooi ter wereld voor voetbalclubs. Inter is wel direct één van de moeilijkste tegenstanders die je maar kunt treffen, de treble winnaar (Champions League, Landskampioen en beker winnaaar in Italie) zal niet echt opkijken van Twente en daar liggen wellicht de kansen. FC Twetne is een ploeg die je niet moet onderschatten en laten wij hopen dat de ploeg van Wesley Sneijder dat nu net wel gaat doen.