Wedden op darts

Vandaag gaan het World Match Play dart toernooi van start. En meteen verschijnen er al twee Nederlandse darters op het toneel, Raymond van Barneveld en Vincent van der Voort, dat word dus wedden op darts!

Barney neemt het in de eerste wedstrijd van de World Match Play Darts op tegen de Engelsman Denis Ovens. Vincent gaat zijn pijltjes gooien tegen Dennis Priestley (ook uit Engeland). Raymon van Barneveld staat op dit moment 2de op de PDC World Darts ranking en Vincent vinden we terug op de 19de plaats van deze toonaangevende ranglijst. Naast van Barneveld en van der Voort komen ook Co Stompé en de jongste PDC World Cup winnaar aller tijden Jelle Klaasen in actie op de World Match Play Darts. Genoeg redenen dus om je darts weddenschappen af te sluiten bij Unibet. Wedden op darts met veel Nederlanders in actie!

Nu wedden op Darts

Wedden op darts

Wedden op Nederlandse darters bij de World Match play

Met het succes van Raymond van Barneveld in de dart toernooien over heel de wereld is er in nederland een ware dart rage ontstaan. Het gevolg daarvan is dat we in Nederland nu een paar hele goede darters hebben. Mannen als Co Stompé (die eigenlijk ook al een oude rot in het vak is), Vincent van der Voort, en Jelle Klaasen (de relatieve nieuwkomer) staan goed in de ranglijst van de PDC dartbond. Barney staat solide op de tweede plaats achter Phil Taylor die al jaren de onbetwiste nummer één is op de PDC lijst. Vincent van der Voort en Co Stompé staan onder elkaar op plaats 19 en 20, Jelle Klaasen staat op de 28ste plaats.

Wedden op Nederlandse darters kan dus een hele goede weddenschap zijn. Zowel van der voort als van Barneveld zijn bij de bookmaker favoriet in hun eerste wedstrijd en de quotes zijn respectievelijk 1.65 voor Vincent en 1.40 voor Barney. Co Stompé en Jelle Klaasen worden door de bookmakers als mindere tegenstanders aangemerkt in hun wedstrijden en de quotes voor beide zijn respectievelijk 2.25 voor een overwinning van Co en 2.80 als Jelle Klaasen Mervyn King uit weet te schakelen.

Wedden op darten World Match Play

De twee beste Nederlandse bookmakers Unibet en Bwin bieden allebei dartweddenschappen aan en als je wilt wedden op darten dan adiversen wij je om bij allebei even te kijken HIER ga je naar Unibet en HIER ga je naar Bwin. De quotes zijn bij beide uiteraard verschillend en voor de normale dartweddenschappen hangt het ook af van hoe bepaalde toernooien opgesteld zijn.

Waar je bij het wedden op voetbal per wedstrijd kunt kiezen uit honderden verschillende weddenschappen kan dat bij darten niet. De dartwedstrijden lenen zich niet voor veel anders dan het wedden op wie er wint (en verlies uiteraard). Desalniettemin blijft het wedden op darts wel erg spannend!