Wedden op Chelsea of Manchester United

De laatste zondag van de Engelse competitie en spannender dan ooit! Je kunt nu wedden op Chelsea of manchester United want één van beide gaat vandaag kampioen van de Engelse Premier league worden. Wedden op Chelsea dat één punt voor staat of wedden op Manchester United dat altijd geluk heeft?! Wie zal het zeggen, één ding is zeker wedden op Engels voetbal is dit weekend zeker de moeite waard. Premier league weddenschappen afsluiten gaat snel en gemakkelijk bij Unibet en Bwin!

Direct wedden op Engels voetbal

Wedden bij Bwin

Wedden op Chelsea

In de Engelse premier league staat Chelsea met één punt voor op Manchester United en vandaag speelt Chelsea tegen Wigan Athletic thuis op Stamford Bridge. Op papier is dit een makkelijke wedstrijd voor Chelsea en wedden op Chelsea dat wint zou dus een verstandige weddenschap kunnen zijn. Maar zoals altijd in het Engelse voetbal is er geen garantie want Wigan Athletic zal er alles aan doen om deze tegenstander van formaat te verslaan in eigen huis. Het Engelse voetbal staat er nu éénmaal om bekend dat elke wedstrijd alle spelers vol gaan voor de winst.

Toch zal Chelsea, dat onder leiding van coach Ancelotti voor het eerst in vier jaar weer kampioen van de Engelse Premier league kan worden, zich niet gewonnen geven en beseffen de spelers dat de hete adem van Manchester United in de nek dreigt. De spelers van Chelsea (die niet mogen wedden op Chelsea) zouden het liefst al hun geld inzetten op een eigen overwinning. Wedden op voetbal is in Engeland net zo populair als het drinken van een -pint of beer- voor de wedstrijd. De Engelse staan bekend om hun tradities en het afsluiten van voetbal weddenschappen hoort daar bij.

Wedden op Manchester United

Ondanks de achterstand op Chelsea zijn veel spelers van Manchester United ervan overtuigd dat zij nog een kans maken op de titel en wedden op Manchester United zou dus wel eens jouw -lucky shot- kunnen zijn. Het zal niet voor het eerst in de geschiedenis van de Engelse competitie zijn dat de club die met een punt voor staat in de laatste competitie ronde (Chelsea in dit geval) uiteindelijk aan het kortste eindje trekt. De selectie van Manchester United bestaat uit een goede mix van doorgewinterede professionals en uitstekende jong voetbal talenten dus een verrassing ligt wellicht nog in het verschiet.

Manchester neemt het thuis (op Old trafford) op tegen Stoke City, een tegenstander die in het midden van de ranglijst bungelt en niets meer te winnen of verliezen heeft. Desalniettemin zal United nog een kluif hebben aan Stoke City want deze ploeg is één van de ploegen in de premier league die bewezen heeft grote clubs thuis te kunnen verslaan. Wedden op Manchester United kan dus behoorlijk spannend zijn.

Of je nu Chelsea fan bent of een aanhangen van Manchester United wedden op de premier league is altijd leuk. het staat bekend als één van de spannendste competities ter wereld en elke wedstrijd krijg je waar voor je geld. De spelers in de premier league weten nog wat het inhoudt om voor de fans te spelen en laten dit vrijwel elk weekend weer zien. En dit is niet alleen voorbehouden voor clubs als Chelsea of Manchester United, elke team in de premier league zit vol gretige voetballers! Wedden op de premier league doe het nu!