Voor wie wel eens in het Celtic Stadion is geweest zegt het affiche Celtic – FC Utrecht genoeg, pure voetbal passie en sfeer. Er is bijna geen voetbal stadion in Europa te vinden waar het op wedstrijd dagen zo bol staat van voetbalemotie dan Celtic Park! Wedden op Celtic – Utrecht (die de eerste wedstrijd van het onderlinge treffen spelen in Celtic park) kan bij de beste online bookmakers van Nederland Unibet, Bwin en Betsson.

Celtic – FC Utrecht is één van de spectaculaire wedstrijden van de Nederlandse deelnemers aan de Europa League. Feyenoord neemt het vanavond in Belgie op tegen AA Gent en PSV speelt uit tegen Sibir Novosibirsk. Dat alledrie de Nederlandse deelnemers eerst deen uitwedstrijd spelen is opvallend maar toeval. Celtic – Utrecht is voor wat betreft deze drie wel de meest aansprekende wedstrijd als je wilt wedden op voetbal. Alhoewel Celtic de favoriet is volgens de bookmakers (1.70) willen wij er toch op wijzen dat wedden op Utrecht ook wel eens interessant kan zijn, met een quote van 4.75 voor winst van Utrecht kun je best wat geld verdienen. Utrecht is zeker niet kansloos tegen Celtic.

Nu wedden op Celtic – Utrecht

Wedden op Celtic - Utrecht

Wedden op Celtic - Utrecht

Wedden op Utrecht in Europa

De spelers van FC Utrecht hebben in het verleden bewezen ware cupfighters te zijn. onder de speciale omstandigheden schijnen de Utrechters boven zichzelf uit te kunnen stijgen en het de tegenstander erg lastig te maken. Hoewel Utrecht in Europees verband nog nooit een prijs heeft weten te winnen heeft de club zich toch in heel veel Europese duels staande weten te houden en dat is al een prestatie op zich. Wedden op Celtic – Utrecht kon dus best nog wel eens voor een verrrassing zorgen in Europa en in je portomonnee! Sluit daarom nu je voetbal wedddenschappen op Utrecht af!