Wedden op Brazilie

Tijdens de WK 2010 speelt Brazilie in de 1ste ronde tegen Noord Korea, Ivoorkust en Portugal. Wedden op Brazilie tegen Portugal kan een behoorlijke spannende weddenschap zijn want beide teams zijn erg aan elkaar gewaagd. De 5-voudige wereldkampioen Brazilie zal ook dit jaar weer hoge ogen gooien op het wereldkampioenschap voetbal. Wedden op Brazilie is een goede keus als je jouw wk weddenschappen graag inzet op zekerheid. Het Braziliaanse elftal zal je niet rijk maken als je op winst voor Brazilie wed, maar de kans dat je jouw weddenschap wint is vele malen groter dan dat je op verleis voor Brazilie zou wedden.

Nu wedden op Brazilie

WK Weddenschappen

Brazilie WK 2010

Het grootste voetballand van Zuid Amerika is Brazilie en de Braziliaanse selectie is ook de enige selectie ter wereld die op alle WK’s “acte de presence” heeft gegeven. Nog nooit kwam het voor dat Brazilie zich niet wist te plaatsen voor een wereldkampioenschap voetbal. En het is algemeen bekend dat de Brazilianen dat ook nog eens met oogstrelend voetbal weten te bewerkstelligen.

Het is maar weinig landen gegeven om tijdens een WK te spelen, laat staan dit ook nog eens te doen met attractief voetbal dat ook qua techniek en teamwork goed in elkaar steekt. Vaak is het zo dat de begaafde spelers alleen voor de eigen eer gaan, bij de Brazilianen is hier echter geen sprake van. In het verleden is het ook regelmatig gebleken dat weddenschappen op individuele spelers van Brazilie ook erg lonend kunnen zijn door de voetbalkwaliteiten die deze spelers bezitten. Wedden op Brazilie kan in teamverband of op individuele prestaties. Bij Unibet kun je wedden op Brazilie via tientallen verschillende weddenschappen zoals, beste speler, snelste doelpunt, eerste doelpunt etc. Sluit nu je Brazilie WK2010 weddenschappen af!

Brazilie

Brazilie heeft een indrukwekkende zegereeks op zijn naam staan in de voorgaande edities van de wereldkampioenschappen voetbal, met 64 zeges staan ze veruit op nummer één van meest succesvolle team ooit op een wereldkampioenschap voetbal. Slechts 14 gelijke spelen en 14 nederlagen staan er op naam van Brazilie. En zoals al eerder gememoreerd de Brazilianen zijn het enige team ter wereld dat onafgebroken op het hoogste voetbal niveau, de wereldkampioenschappen, geacteerd heeft.

Het is van Brazilie natuurlijk bekend dat er elke editie weer nieuwe balvirtuozen op staan en dat het een genot is om te kijken naar de verrichtingen van de spelers van Brazilie. Er is bijna geen voetbal supporter die niet en voor zijn eigen land is en als tweede voor Brazilie. De groen/gelen zijn altijd populair in elk deel van de wereld. Zelfs in Zuid Amerika zelf kunnen de Brazilianen rekenen op ongekende steun van de voetbal supporters uit de buurlanden, alhoewel die natuurlijk wel voor hun eigen land als eerste juichen!

Wedden op Brazilie moet je doen!