Wedden op Brazilie – Chili

Het gaat spannend worden in de 8ste finale van de wereldkampioenschappen voetbal 2010 bij de wedstrijd Brazilie – Chili. Dus dat betekent nu wedden op Brazilie – Chili en geld verdienen met wellicht de volgende tegenstander van Nederland! Mocht Nederland winnen van Slowakije dan is de winnear van Brazilie – Chili de volgende tegenstander van Oranje in de kwart finale van de WK 2010!

Nu wedden op Brazilie – Chili bij unibet

Wedden op Brazilie - Chili

Wedden op Chili

Op onze site hebben wij nog weinig aandacht besteed aan het team van Chili en dat zal op heel veel ‘wedden sites’ het geval zijn geweest. Niemand zal verwacht hebben dat Chili in de 8ste finales zou staan dus wedden op Chili is extra spannend. Het zal een vrij onmogelijk op gave voor de Chilenen zijn om van Brazilie te winnen en gezien de quotes bij de bookmaker Unibet denken zij er hetzelfde over. Als je gaat wedden op Chili dat de wedstrijd tegen Brazilie wint dan keren zij 7 keer je inzet uit. (Winst van Brazilie is gequote op 1.53) Dus een weddenschap op Chili afsluiten dat Brazilie verslaat lijkt een beetje risicovol maar.. als Chilitoch wint en je hebt €100 ingezet pak je wel €700 terug! En er zijn meer voorbeelden van de WK die laten zien dat wedden op de underdog toch lonend kan zijn als je bedenkt dat er al een paar grote landen naar huis zijn, Frankrijk, Italie, Engeland dat waren toch stuk voor stuk teams die volgens de bookmakers tot de favorieten voor de titel behoorden. Wedden op Chili? Je weet het maar nooit!

Wedden op Brazilie

We kunnen wel spreken van een ‘zekerheidje’ als gaat wedden op Brazilie dat wint van Chili, maar zoals hierboven al geschreven verrassingen zitten vaak in een klein hoekje. En zelfs de wedstrijden van vandaag (Duitsland – Engeland en Argentinie – Mexico) hebben weer eens laten zien dat ook de grensrechters en de scheidsrechter van invloed kunnen zijn op de uitslag. Stel je voor je gaat wedden op Brazilie dat wint en Chili krijgt in de laaste minuut een penalty mee! Voetbal blijft altijd onvoorspelbaar en dat maakt het nou juist zo leuk om te wedden op de wk wedstrijden. Aan één kant heb je een bepaalde zekerheid (Brazilie is statistisch gezien beter dan Chili bijvoorbeeld) en toch wil dit niet zeggen dat Brazilie zo maar wint van Chili. Wedden op Brazilie – Chili blijft dus gewoon spannend!

Welke van de twee landen je ook kiest om op te wedden, Brazilie of Chili de belangrijkste wedstrijd van de dag is natuurlijk Nederland tegen Slowakije! Oranje zal alle zeilen bij moeten zetten in deze wedstrijd en het is te hopen dat de spelers hun tegenstander niet onderschatten. Helaas is het vaak zo dat Oranje tegen ‘kleinere of mindere’ teams te nonchalant speelt en dat zou wel eens nare gevolgen kunnen hebben voor het Nederlands elftal. Maar hoe het ook gaat als Nederland doorgaat dan is de winnaar van Brazilie – Chili de volgende tegenstander van oranje!

Nu wedden op Brazilie – Chili of op Nederland – Slowakije!