Wedden op boksen

Vandaag 16 mei neemt de bokser Innocent Anyanwu het in de klasse lichtvedergewicht boksen op tegen Hagel Hugo Ramirez. Wedden op boksen kan bij Unibet en Bwin, de betere online bookmakers voor al je boksweddenschappen . Naaste de bokswedstrijd om het lichtvedergewicht worden er ook nog diverse bokswedstrijden in andere gewichtsklassen afgewerkt. dus als je wilt wedden op boksen in andere klassen kan dat ook.

Nu wedden op boksen

Wedden op boksen

Bokser Innocent Anyanwu

De nederlandse bokser Innocent Anyanwu, die oorspronkelijk uit Nigeria komt maar sinds September voor Nederland uitkomt, maakt goede kans om voor het eerst in zijn boks loopbaan europees kampioen te worden. Innocent word ondermeer getraind door de wereldkampioen boksen 1999 Raymond Joval. De zegereeks van de bokser Anyanwu is op zin minst indrukwekkend te noemen met 22 zeges waarvan 13 met een knock out en 2 onbesliste partijen.

Europese titelstrijd lichtvedergewicht

Deze bokswedstrijd is officeel de Europese titelstrijd lichtvedergewicht en valt onder de auspicien van de wat minder bekende boks bond de EBA. Desalniettemin verdient de winnaar van de titelstrijd wel punten voor de wereldkampioenschappen en in theorie telt deze wedstrijd tussen de boksers Anyanwu en Ramirez dus wel mee voor de punten. Als je wilt wedden op boksen bij Bwin dan kun je op nog veel meer bokswedstrijden voor verschillende boksbonden weddenschappen afsluiten. Bwin heeft boksweddenschappen voor de WBC. WBA, IBF en de WBO boksbond.