Wedden op boksen

De komende weken staan er weer een paar hele interessante bokswedstrijden op het internationale programma. Wedden op boksen doe je natuurlijk bij de specialist op het gebied van boksweddenschappen, Bwin. Alleen in Juni staan er al 3 bokswedstrijden op de internationale boks kalender om de wereldtitel in diverse gewichtklassen. Ga nu wedden op boksen en sla Bwin knock-out!

Nu wedden op boksen

Wedden op boksen

Wedden op boksen om de Wereldtitel

Op vrijdag 11 juni staan Paul McCloskey uit Ierland en Guiseppe Lauri uit Italie in de ring om te boksen om de wereldtitel in het licht-weltergewicht. Boksweddenschappen op deze wedstrijd geven bij Bwin de volgende quoteringen. Winst van McCloskey levert je 1.06 keer je inzet op en mocht de Italiaan deze bokswedstrijd winnen dan kan je rekenen op 8 keer je eigen geld. Bwin denkt dat wedden op boksen met als uitkomst een onbesliste partij niet zal voorkomen tussen deze twee boksers, daarom is de quotering voor een onbesliste partij vastgesteld op maar liefst 34 keer je inzet.

Op zaterdag 19 juni nemen Andre Ward en Allan Green, beide uit de Verenigde Staten, het tegen elkaar op om de wereldtitel voor de WBA in het super middelgewicht. Als je wilt wedden op boksen en deze partij uitkiest dan krijg je bij Bwin de volgende quoteringen, winst voor Andre Ward betaald 1.12 keer je inzet en als Allan Green de prtij wint dan win jij 5.50 keer je eigen geld terug. Net als bij de partij in licht-weltergewicht is ook bij deze bokswedstrijd de quotering voor een onbesliste partij 34 keer.

Wedden op boksen bij Bwin

Op vrijdag 25 juni moet je zeker wedden op boksen bij Bwin dan staat namenlijk het gevecht om de titel Engelse kampioen zwaargewicht op het programma. De boksers Tyson Fury en John McDermoot nemen het dan tegen elkaar op en dit belooft een heel spectulaire bokswedstrijd te worden. Volgens de quoteringen bij Bwin zijn deze tegenstanders behoorlijk aan elkaar gewaagd alhoewel Tyson Fury ligt favoriet is. Als je gaat wedden op boksen om de Engelse zwaargewicht titel dan ontvang je 1.36 keer winst op elke euro die je inzet voor winst van Fury. Besluit je om een boksweddenschap af te sluiten op winst voor McDermott dan kun je 3 keer je iegen geld incasseren. Bwin is voor een onbesliste partij toch voorzichtiger dan de bovengenoemde twee bokswedstrijden. Mocht deze partij onbeslist eindigen dan keren zij 19 keer de inzet uit.

Drie weken achter elkaar staan er dus top bokswedstrijden op het internationale programma en in de maand juli volgen er nog een paar hele goede partijen om de verschillende wereldtitels in de diverse boks klassen. Er word dan gestreden voor de nationale titel voor Engeland en de boksbonden EBU, WBO en de WBC/IBO. Wedden op boksen is de komende maanden dus heel interessant.