Wedden op Berdych – Nadal

Vandaag staat de finale voor de tennis heren op het programma op Wimbledon, je kunt nu wedden op Berdych – Nadal respectievelijk de nummer 12 en 2 van de wereld op de ATP tennis ranglijst. Won gisteren Serena williams de Wimbledon finale voor de vrouwen zullen nu de heren Byrdech en Nadal laten zien wie zich de winnar van de Grand Slam titel op Wimbledon mag noemen. Wedden op de Wimbledon finale Berdych – Nadal doe je natuurlijk online via Unibet! De quotes voor winst van Berdych zijn vastgesteld op 3.30 en als Rafael Nadal de Wimbledon finale gaat winnen en jij hebt daarop je weddenschap afgesloten dan ontvang je 1.33 keer je inleg.

Nu wedden op Berdych – Nadal

Wedden op Wimbledon tennis

Wedden op tennis

Ondanks dat het wedden op voetbal als jaren geld als de bakermat van het wedden is het ook mogelijk dat wedden op tennis al plaatsvond voordat men voetbal weddenschappen afsloot. Wedden op tennis gebeurt al sinds de eerste tenniswedstrijden en zeker op de grote toernooien (zoals Wimbledon en andere Grand Slam toernooien) is het wedden zo oud als de weg naar Rome.

En vanmiddag is er weer wat te wedden zouden wij zeggen! De wedstrijd Berdych – Nadal zal veel stof doen opwaaien en zeker gezien het feit dat de nummer 12 van de wereld aan een opmars bezig is die niet te stuiten lijkt! Nadal is er natuurlijk ook klaar voor en niemand zal de wedstrijd van 2008 jaar vergeten. Nadal had bijna 5 uur nodig om in de finale wedstrijd op Wimbledon te winnen van Roger Federer. Vorig jaar was Nadal er niet bij op het heilige gras door een knie blessure maar nu staat Ndal topdfit en wel weer in de finale! Wedden op tennis kan vanmiddag dus extra spannend worden.

Byrdech – Nadal

De twee tennissers stonden al een aantal malen eerder tegenover elkaar maar de resultaten van Rafael Nadal zijn gewoon stukken beter. Berdych is een aankomende ster en heeft zich pas vorige maand voor het eerst geplaatst voor de laatste vier van Roland Garros bijvoorbeeld. Berdych is een robusste blok beton die niets of niemand uit de weg maar nadal kan terugkijken op een waanzinnige erelijst, staat bekend om zijn ‘superbe’ tennis kwaliteiten en is gewoon de favoriet voor de titel op Wimbledon.

Berduch staat met 3.30 gequote bij de het online wedkantoor Unibet en een overwinning van Nadal staat op 1.33 en dat laat niets aan duidelijkheid te wesen over. Echter als je de afgelopen wedstrijden van zowel Berdych als nadal een beetje hebt kunnen volgen dan lijkt het zeker niet onmogelijk voor de tennisser uit Tsjechie om de Spanjaard te verslaan. Het zal zeker geen gemakkelijk strijd worden maar onmogelijk is niets.

Wedden op Berdych – Nadal kun je via internet doen bij Unibet!