De echte Basketbal liefhebbers kunnen zich vast nog wel het grote Chicago herinneren. De “homeground” van Jordan, Pippen en andere topsterren die op meesterlijk wijze basketbal speelden. De tegenstanders gingen altijd met angst en beven naar de Chicago Bulls toe. De club heeft zo veel NBA titels gewonnen dat het leek alsof zij de enige in de NBA waren die speelden. Toen was wedden op basketbal heel gewoon!

Na deze glorietijd die jaren heeft geduurd werd het wat stiller en leek het er op dat de Bulls uitgeraasd waren en dat ze niet op het oude niveau terug konden keren. de stieren uitgeraasd. Niets is minder waar! Dit seizoen zijn de basketballers van de Bulls weer ouderwets goed bezig. Ze gaan ervoor in de Eastern Conference dit jaar en online wedden op basketbal in de NBA en de Chicago Bulls doe je natuurlijk het hele seizoen door bij Unibet!

Wedden op Basketbal

Wedden op Basketbal

Chicago Bulls basketbal weddenschappen

De veteraan onder de spelers van de Bulls, Bogans, omschrijft het goede gevoel in de kleedkamer als een blije familie die bijeen komt en die beseft dat ze de toeschouwers een beetje spektakel moeten bieden met mooi Basketbal en ook nog eens veel wedstrijden winnen. Er broeit wat tussen de spelers en de chemie is goed tussen de technische staf en alle spelers onderling. Er wordt gelachen als het kan, maar het zijn wel allemaal echte pro’s als het erop aankomt en we er moeten staan. Iets wat nodig is in een lang en slopend seizoen waar je wekelijks meerdere wedstrijden speelt en er dus veel van je gevraagd wordt. Alles lijkt dit seizoen te kloppen en het lijkt er ook op dat we weer de gouden tijden van de Bulls tegemoet gaan.Ga daarom nu wedden op basketbal!

Het team van de Chigaco Bulls is gewoon een goede mix tussen jong en oud waar iedereen van elkaar leert. Ook coach Thibodeau is te spreken over zijn team en zeker zijn goede bank die erg waardevol is. Tel daarbij een overwinning op favoriet de Miami Heat bij op en je begrijpt dat de flow goed is.

Sluit nu zelf je Chicago Bulls weddenschappen af bij Unibet of ga wedden op basketbal met één van de andere teams in de NBA. Volg de avonturen van de NBA online bij Unibet want de NBA is het hoogste haalbare op basketbal niveau en het is de droom van elke basketbalspeler om ooit een professionele carrière in de Amerikaanse competitie te kunnen starten. Sluit nu je basketbal weddenschappen af bij Unibet en pak ook nog even 50 euro bonus mee!