Wedden op basketbal

In Amerika is de spanning in de NBA baskeltbal playoffs weer helemaal terug. Wedden op basketbal met de NBA series best of 7 kan natuurlijk bij BetUS het beste online wedkantoor voor alle Ameriakkanse sporten en zeker voor weddenschappen op de NBA play-offs. Als je besluit om te wedden op basketbal dan kun je niet om de NBA finals tussen de LA Lakers en de Boston Celtics heen!!

Nu wedden op de NBA finals

Wedden bij BetUS

Best of Seven

In deze editie van de best of seven in de NBA finales staan de Los Angeles Lakers tegenover de Boston Celtics. En na de wedstrijd van gisterenavond is de spanning weer helemaal terug. Waar idereen verwachtte dat het 3-1 voor de LA Lakers zou worden versloegen de Celtics LAL met 96-89 en daarmee staat de stabnd weer helemaal gelijk ne is alles nog mogelijk. Met de 2-2 op het overall scorebord zal de wedstrijd van komende zondag in de NBA playoffs spannender worden dan ooit tevoren. Wedden op de NBA play-offs kan nu noog steeds bij BetUS dus sluit nu je NBA weddenschappen af!

De best of seven is één van de meest bekeken evenementen op de Amerikaanse televisie en dat is ook niet verwonderlijk want de NBA (en dus basketbal) is enorm populair in de USA. Naast American Football staat Basketbal op de 2de plaats van nationale sporten en de best of seven series is eigenlijk een beetje de champions League finale van het basketbal.

Basketbal weddenschappen

Bij BetUS kan je bina elke dag terecht voor de beste basketbal weddenschappen. Doordat BetUs zich volledig richt op de Amerikaanse sporten zoals rugby, honkbal, basketbal en golf kun je bij BetUS altijd de beste qoutes voor alle Amerikaanse sportweddenschappen verwachten. BetUS is al ruim 15 jaar marktleider voor basketbal weddenschappen en als vaste bookmaker voor de NBA weet je zeker dat de quotes voor de best of series op de website van BetUS altijd scherp zijn.

Schrijf je nu in bij BetUS en je ontvangt een leuke welkomst bonus die op kan lopen tot 60%. Wedden op basketbal…? Natuurlijk via BetUS!