Barcelona – Real Madrid de twee Spaanse grootmachten van weleer spelen maar liefst vier keer tegen elkaar in een tijdsbestek van 18 dagen. Het ideale moment om te wedden op Barcelona – Real Madrid.  Woensdag 20 april speelt Madrid in Barcelona om de Copa del Rey (Spaanse beker) en daarna spelen Barcelona – Real Madrid nog twee keer tegen elkaar voor de Champions League. Afgelopen week speelden ze al tegen elkaar voor de Spaanse competitie die in een gelijkspel eindigde.

Wedden op Barcelona – Real Madrid

Barcelona - Real Madrid

El Clasico

De Spaanse competitie topper tussen Barca en Real staat bekend als El Clasico en er zullen weer tientallen miljoenen Spanjaarden aan de buis gekluisterd zitten om te zien of Barcelona (danwel Madrid) de Spaanse beker in de wacht weet te slepen. Het hoeft geen betoog dat beide teams elkaar wel rauw lusten en dat deze wedstrijd heel veel emoties losmaakt in Spanje. Al jaren strijden beide grootmachten om de Spaanse eer en trots en het lukt beide elftallen regelmatig om de ander van de troon te stoten. Op dit moment is Barcelona het team dat torenhoog favoriet is bij de online bookmakers en als je wilt wedden op Barcelona dan moet je genoegen nemen met een veel lagere winst dan als dat Madrid de wedstrijd zou weten te winnen.

El Clasico weddenschappen bij Unibet zijn er in overvloed en de bookmaker heeft er ook voor de Champions League wedstrijd tussen Barcelona en Real Madrid weer wat voor je in petto. Maar eerst wedden op de Spaanse beker! Voor Madrid is dit de kans om de Catalanen nog een prijs te ontfutselen. Het lijkt er op dat de Madrilenen aan het kortste eind trekken voor het landskampioenschap van Spanje en de winst van de Nationale beker zou in elk geval nog een kleine goedmaker zijn voor de achterban. Zeker als deze uit de handen van de aartsvijand blijft.

Barcelona – Real Madrid

Morgenavond (Woensdag 20 April) zal er in Spanje geen voetbal liefhebber op straat te vinden zijn want elke Spanjaard heeft wel een mening over één van de twee grootmachten. In Spanje ben je voor je eigen club en daarnaast ben je stiekem voor of tegen Barcelona of Real Madrid. Er is vrijwel geen land te vinden waar men zo trots is op de twee grootmachten als Spanje. In bijvoorbeeld Engeland of Italië kent men dit fenomeen vrijwel niet.

Barcelona – Real Madrid zal in heel Europa, en zelf in de rest van de wereld, honderden miljoenen voetbalfanaten aan de televisie kluisteren en wereldwijd wordt er geschat dat er miljoenen weddenschappen op El Clasico worden afgesloten. De online bookmakers draaien overuren om de voetbal weddenschappen op deze wedstrijd in goed banen te leiden. Als je nog geen weddenschap hebt afgesloten ga dan nu wedden op Barcelona – Real Madrid bij de grootste online bookmaker van Nederland, Unibet!

Zoals het er nu uit ziet zullen beide teams op volle oorlogssterkte aantreden morgen en zelfs Puyol is van de partij.  Het Mestalla Stadion in Valencia (thuisbasis van de Club Valencia) zal morgen tot de nok toe gevuld zijn met 55.000 uitzinnige Madrilenen en Catelanen die allemaal hopen dat de aanvoerder van hun team uiteindelijk de felbegeerde beker omhoog zal houden aan het eind van de wedstrijd.

Wedden op Barcelona – Real Madrid

Tevens zullen er alleen in Spanje al miljoenen gewed worden op El Clasico en net als bij Unibet is Barcelona ook bij de Spaanse bookmakers de absolute favoriet. Dit jaar is het team uit de gelijknamige stad ongrijpbaar voor alle teams uit de Primera division en steven ze op ramkoers af op de landstitel. Het blijft echter wel een echte beker finale en dit zorgt natuurlijk wel voor extra spanning bij beide teams en het zou dus zomaar kunnen dat “de Koninklijke”, zoals de bijnaam luid van Madrid, de Copa del Rey (Beker van de Koning) in de wacht gaan slepen. Wedden op Barcelona – Real Madrid is in elk geval voor de neutrale toeschouwer erg spannend zeker als je ook nog eens een weddenschap op deze wedstrijd hebt afgesloten. Probeer het eens en bezoek nu de website van Unibet.