Wedden op Argentinie – Nigeria

Morgen gaat het grootste voetbalspektakel ter wereld van start! Er worden al honderduizenden voetbalweddenschappen per dag op de WK afgesloten maar de topper onder de wk weddenschappen is toch echt het wedden op Argentinie – Nigeria! Zelfs de grootste online bookmaker kan het niet geloven hoeveel weddenschappen op Argentinie – Nigeria er afgesloten zijn. Er is nog geen sprake van een absoluut wed record maar het zou zo maar kunnen dat met deze WK weddenschap een nieuw record gevestigd gaat worden!

Nu wedden op Argentinie – Nigeria

Wedden op Argentinie - Nigeria

Wedden op Argentinie

Argentinie neemt al weer voor de 15de keer deel aan de wereldkampioenschappen voetbal en wedden op Argentinie hoeft je geen windeieren te leggen. Het zal niet de eerste keer in de geschiedenis zijn dat Argentinie het tot de finales van de WK voetbal weet te schoppen en als het mee zit en de selectie van Argentinie in vorm is dan zouden zij zomaar weer eens die finale kunnen winnen. Argentinie preseteerde het twee keer eerder in de geschiedenis van de WK om wereldkampioen voetbal te worden.

De grote Argentijnse spelers zijn ervan overtuigd dat de huidige selectie van de Zuid Amerikanen in staat moet zijn om wereldkampioen te worden. Eén van de sterspelers van weleer, Diego Maradonna, zou het als de ultieme bekroning van zijn carriere zien als hij als bondscoach van Argentinie de selectie naar een winnende finale van de WK weet te loodsen.  Hij durft zelfs er zelfs op te wedden dat zijn bijdrage aan het nationale Elftal er toe zal leiden dat Argentinie de nieuwe wereldkampioen voetballen 2010 gaat worden!

Wedden op Nigeria

Het elftal van Nigeria, één van de Afrikaanse landen die deelnemen aan de WK 2010, wil aan alle voetbal liefhebbers laten zien dat zij behoren tot één van de beste voetbal landen van Afrika. Met spelers als Martins, Yakubu Aiyegbeni, Peter Odemwingie en Kanu (de nestor van het gezelschap) zal Nigeria er alles aan doen om een plek in de kwart- of zelfs de halve finale te veroveren. Wedden op Nigeria kan best eens aan te raden zijn zeker als je het als een strategische weddenschap meeneemt in een trio weddenschap bijvoorbeeld. Nigeria is een onvoorspelbare ploeg die zeker voor veel verrassingen kan zorgen. Wedden op Nigeria is onvoorspelbaar maar juist dat soort voetbalweddenschappen kunnen je behoorlijke winst bezorgen.

Wie kan zich de memorable WK wedstrijd Nigeria – Bulgarije niet herinneren tijdens de wereldkampioenschappen voetbal in de Verenigde Staten waar Nigeria de Bulgaren met 3- 0 opzij schoof. De mensen die toen een vooruitziende blik hadden en tijdens het wedden op Nigeria voorspelden dat de Nigerianen zouden gaan winnen hebben een aardig bedrag gewonnen. De eerlijkheid gebied ook te zeggen dat een de eerste wedstrijd Argentinie – Nigeria natuurlijk niet de beste start is die de Nigerianen zich konden wensen, ze zullen vanaf het begin vol moeten gaan en kunnen het toernooi niet met afwachtend voetbal beginnen. Nu staan de Nigerianen niet echt bekend om hun afwachtende houding dus dit zal we goed komen.

Argentinie – Nigeria bij Unibet

Wat het ook gaat worden wedden op Argentinie – Nigeria kan nog steed bij het best online wedkantoor voor WK voetbal weddenschappen, Unibet.