Wedden op Argentinie Duitsland

Vanmiddag om 16:00 gaat de derde kwartfinale van de wk 2010 tussen Argentinie en Duitsland. Asl dat geen kraker gaat worden dan weten wij het niet meer. Met nog een poaar uur te gaan kun je nu wedden op Argentinie – Duitsland! Wij weten niet waar jouw voorkeur naar uitgaat en eerlijk gezegd weten we zelf niet wie wij liever eruit zien gaan. Het zal in elk geval een spektakel stuk worden.  **UPDATE** DUITSLAND – ARGENTINIE 4 – 0. Duitsland plaatst zich voor de halve finale.

Nu wedden op Argentinie – Duitsland

Wedden op wk wedstrijden

Argentinie – Duitsland

Als je terug gaat in de geschiedenis en de wedstrijden Argentinie -Duitsland weer even terugziet dan zie je meteen dat vrijwel al deze wedstrijden op het scherpst van de snede gespeelt werden. Van Argentinie is het natuurlijk bekend dat zijn nog wel eens voetbal met de ‘botte bijl’ spelen en de Duitser staan er over het algemeen ook niet al te rooskleurig op als het gaat om fairplay. Het woord Schwalbe is niet voor niets een Duits woord en Jurgen Klinsmann was waarschijnlijk de enige echte nummer één in de voetbal wereld als het aankomt op het nemen van een traditionele Duitse ‘fopduik’.

Argentinie – Duitsland in de kwartfinale van de wereldkampioenschappen 2010 zou er echter wel eens voor kunnen zorgen dat de wereld anders gaat kijken naar beide voetballanden. Zowel Argentinie als Duitsland spelen anders, de Duitsers spelen fris voetbal en met de neus naar voren. Daarnaast lijkt het met de schwalbes wel mee te vallen (alhoewel twee gele kaarten in de voorrondes voor schwalbes anders kan doen vermoeden) en lijkt het Duitse team een serieuze kandidaat voor de halve finale.

De Argentijnen lijken ook milder te voetballen en dan niet voor wat betreft de inzet, techniek en de wil om te winnen maar puur als het op overtredingen aankomt. Uiteraard blijft de Zuid Amerikaanse mentaliteit aanwezig en spelen ze nog op het scherpst van de snede toch blijken de keiharde, tackles van achter en op de enkels verleden tijd. Wellicht heeft dat te maken met het feit dat de huidige bondcoach Diego Maradonna zijn spelers heeft laten weten wat het is om spits te zijn en elke wedstrijd weer 90 minuten lang op je enkels geschopt te worden. Wie weet?! Tijdens de 3de kwartfinale van deze wk, Argentinie – Duitsland zullen we zien of het slechts toneel was of dat beide teams echt hun leven gebeterd hebben!

Wedden op Argentinie -Duitsland via internet

Wil je wedden op de wk wedstrijden dan kun je dat het beste doen via de online bookmakers. Door de lage overhead kunnen zij altijd veel betere quotes vaststellen dan de qoutes die je bij de sigeranboer krijgt. Tevens kun je veel hogere weddenschappen afsluiten en door wk weddenschappen te combineren kun je jouw kansen op winst aanzienlijk verhogen. Als je gaat wedden op Argentinie – Duitsland via internet dan kun je dit het beste bij Unibet doen.