Wedden op Amerika – Ghana

De eerste wedstrijd van de laatste 16 landen (8ste finales) die deelnemen aan de wereldkampioenschappen voetbal 2010 staat op het programma, Amerika – Ghana. Twee teams die eigenlijk toch wel verrassend doorgestoten zijn omdat ze allebei niet direct tot de favorieten behoorden voordat de WK 2010 begon. Wedden op Amerika – Ghana doe je als vanouds bij Unibet, Bwin of je gaat een weddenschap aan bij Betsson, dit zijn de 3 beste en betrouwbaarste online wedkantoren voor Nederlanders.

Nu wedden op Amerika – Ghana

Wedden op Amerika - Ghana

Wedden op Amerika

De Amerikanen hebben een sterk en redelijk goed voetballend team dit jaar. Wedden op Amerika kan dus zeker een goede investering zijn om meer geld van je inzet te maken. Met goed veldspel, absoluut de beste team spirit en een ijzeren conditie zullen de Amerikanen zeker voor de winst gaan. Het Amerikaanse elftal heeft vaker bewezen dat zij eigenlijk net als de Duitsers tot in de 93 minuut scherp zijn en ook in de wedstrijd tegen Ghana zullen zij tot het laatse fluitsignaal strijden om de winst.

Met de sterspeler van de Los Angeles Galaxy, London Donovan in de basis speelt Amerika met het sterkste team. In Zuid Afrika hebben de Amerikanen vooral tegen de Engelsen laten zien waar hun kwaliteiten liggen. Het was een complete verrassing voor de Engelsen dat het team uit Amerika er een gelijkspel uit wist te slepen en mischien was het zelfs wel een verrrassing voor de Amerikanen zelf. Hoe het ook zij, je kunt nu wedden op Amerika bij het wedkantoor van Unibet!

Wedden op Ghana

Het Ghaneze elftal is het enige Afrikaanse elftal dat nog over is in de 8ste finales van de WK 2010. Alle ander landen uit Afrika (inclusief Zuid Afrika) is het niet gelukt om in de groepsfases kwalificatie voor de een plek bij de laatste 16 af te dwingen. Wedden op Ghana dat nu heel Afrika vertegenwoordigd zou best wel eens een tactische weddenschap kunnen zijn. Wie weet spelen de Ghanezen nu wel de sterren van de hemel. De Afrikaanse landen zullen in elk geval alllemaal achter Ghana staan en in het satdion zullen de vuvuzela’s weer klinken als nooit tevoren. Amerika – Ghana belooft een waar spektakel stuk te worden en jij kunt op twee manieren ‘deelnemen’ aan de wedstrijd, één door er live naar te kijken en twee door te wedden op Ghana. Zowel Unibet als Bwin hebben goede quotes voor deze wedstrijd dus ga snel naar de website van Unibet of bezoek vanmorgen nog de website van Bwin, zoek de beste weddenschappen voor de WK wedstrijden uit en ga wedden op Amerika – Ghana!