Als American Football jouw sport is dan kun je vandaag weer wedden op American Football wedstrijden van National Football League (NFL). Wedden op American Football kan gewoon via het Nederlandse online wedkantoor Unibet, en je kunt nu al je weddenschappen plaatsen op de NFL wedstrijden.

Het American Football (ook wel Amerikaans Football in het Nederlands) seizoen is al weer een paar weken aan de gang en vandaag stan er een paar aardige wedstrijden op het programma. De New York Jets nemen het op tegen de Chicago Bears en de Detroit Lions ontmoeten de Miami Dolphins in de NFL om er maar twee te noemen. In het schema hieronder kun je zien wie tegen wie speelt en je kunt direct wedden op de NFL wedstrijden door op de quotes klikken.

Direct wedden op NFL wedstrijden

Wedden op de NFL

Wedden op American Football

Veel mensen zullen vandaag wedden op Engels voetbal maar doordat er wedstrijden afgelast zijn is het misschien wel eens leuk om ook eens te wedden op NFL wedstrijden. Hoewel American Football natuurlijk een totaal andere sport is dan het traditonale Engelse voetbal is het toch leuk om er eens op te wedden.

Wedden op American Football bij Unibet is net zo leuk als wedden op voetbal in het algemeen. Bij het online wedden op sport is het altijf leuk als je verstand hebt van een bepaalde sport maar het is niet perse noodzakelijk. De quotes die opgesteld worden door de “traders” van Unibet geven al een indicatie van de krachtsverhoudingen tussen de teams die tegenover elkaar staan. Als je de beovenst quote van de NFL wedstrijd tusen de Buffalo Bills en de New England Patriots als voorbeeld neemt dan zie je al dat het waarschijnlijk is dat de New England Patriots zullen gaan winnen. De quote voor winst voor dit team liggen beduidend lager dan voor de winst van de Buffalo Bills. De NFL quotes van 4 tegen 1.25 geven een bepaalde krachtsverhouding weer.

Nou is het natuurlijk wel zo met wedden op de NFL wedstrijden (en andere sporten) dat de quotes altijd maar een indicatie zijn en een interpertatie van de “Trader” van Unibet. Het kan dus zo maar gebeuren dat de NFL wedstrijd tussen de Buffalo Bills en de New England Patriots gewonnen wordt door de Buffalo Bills. Hou je van wedden? Ga dan nu wedden op American Football bij Unibet!