Wellicht nu al de belangrijkste wedstrijd van het seizoen voor Ajax, de championsleague kwalificatie wedstrijd Ajax – Dinamo Kiev. De financieel directeur van Ajax, Jeroen Slop, zal morgen op het puntje van zijn stoel de wedstrijd van zijn club bekijken. Plaatsing van Ajax voor de champions League kan immers vele miljoenen in het laatje brengen die de club zo hard nodig heeft op het moment. Wil je zelf ook geld verdienen met Ajax ga dan nu wedden op Ajax – Dinamo Kiev het zal je vast geen miljoenen opleveren, maar een beetje extra geld kan natuurlijk nooit kwaad.

Voetbal weddenschappen afsluiten op wedstrijden van Ajax is altijd leuk en met de prestaties van de huidige selectie ook nog eens razend spannend. Als je vroeger bij de sigarenboer je wedformulier in ging vullen dan was het altijd wedden op Ajax dat wint. Nu is dat wel even anders. De tijden van het gouden Ajax liggen achter ons en zeker in de Champions League kwalificatie heeft Ajax laten zien dat het elftal er nog niet helemaal klaar voor is. Het is te hopen voor het Nederlandse voetbal dat Ajax in de thuiswedstrijd tegen Dinamo Kiev het hoofd koel houdt, zelf scoort en een tegentreffer weet te voorkomen.

Nu wedden op Ajax – Dinamo kiev

Wedden op Ajax - Dinamo Kiev

Wedden op Ajax - Dinamo Kiev

Ajax in de Champions League kwalificatie

Het seizoen is voor Ajax op Europees niveau niet al te best begonnen. De uitwedstrijd tegen PAOK Thessaloniki werd door het 3-3 gelijkspel nog superspannend en het had weinig gescheelt of Ajax had in de eerste voorronde al het onderspit moeten delven. Ook in de uitwedstrijd tegen Dinamo Kiev had Ajax problemen en tegen tien man van de Russen werd en een 1-0 voorsprong lukte het toch niet om de drie punten veilig te stellen en daarmee een plaats in de groepsfase van de Champions League iets veiliger te stellen.

veels clubs willen een club als Ajax in de Champions League kwalificatie wedstrijden loten en in die wedstrijden is dan ook duidelijk te zien dat het ontzag van weleer voor Ajax er niet meer is. De tegnestanders gaan niet meer voor een gelijkspel maar gewoon voor de volle winst. Ook Dinamo Kiev zal in de Amsterdam Arena voor de volle winst gaan en ajax kon dus best nog wel eens een lastige avond krijgen. Als je nu gaat wedden op Ajax – Dinamov Kiev zal die voor jou in elk geval extra spannend worden!