Na het gedwongen vertrek van Martin Jol als hoofdtrainer van de Amsterdammers is iedereen al druk aan het speculeren over de opvolger. Frank de Boer is aangesteld als tijdelijke hoofdtrainer en neemt dus de honneurs voorlopig waar. Maar hoe lang is voorlopig?! Bij Unibet denken ze dat hij ook na de winterstop nog de hoofdtrainer van ajax is en de bank zal zitten samen met Danny Blind. Wat denk jij?! Ga nu wedden op Frank de Boer bij Unibet!

Wie wordt hoofdtrainer van Ajax

Ajax online wedden

Ajax trainers

De twee ex-spelers van Ajax zijn echte Ajax-iconen en staan staan als trainersduo momenteel 1,50 genoteerd bij Unibet. Andere namen die ook genoemd zijn als hoofdtrainer voor na de winterstop zijn: Guus Hiddink (4,00), Frank Rijkaard (4,50) en Co Adriaanse (10.00). Er gaan zelfs geruchten dat de man die dit hele ‘proces’ bewust/onbewust in gang heeft gezet, Johan Cruijff wel weer eens in een trainerspak waar te nemen zal zijn op de Toekomst, zou jij daar op durven wedden? Tegen beter weten in zijn er zelfs insiders die de naam van Henk Ten Cate noemen. Cruijff en Ten Cate staan respectievelijk 25,00 en 40,00 genoteerd bij het online wedkantoor Unibet.

De resultaten onder Martin Jol, maar ook het voetbal, waren niet des Ajax en dat zijn positie niet langer houdbaar was is voor velen duidelijk. Ondanks de prestaties gaat Ajax toch overwinteren in Europa maar niet langer in de Champions League. Daarnaast is er onder Jol maar 10 keer gewonnen in de Eredivisie met de huidige vierde plaats tot gevolg.

Wedden op de opvolger

Je kunt nu dus je geld inzetten op de opvolger van Martin Jol. en de verrassende tip die toch steevast genoemd word is, Guus Hiddink. In zijn huidige positie als bondscoach van Turkije gaat het hem niet echt goed af en naar het schijnt wil hij revanche nemen als clubtrainer van een club in Nederland.”

Wil je ook eens een gekke weddenschap afsluiten? Wat dacht je van de volgende Ajax weddenschap; “de nieuwe coach zal in het Ajax pak op de bank plaatsnemen”?!

Waar de vorige trainer Martin Jol altijd een trainingspak droeg, zal de nieuwe coach volgens de bookmaker Unibet wel een maatpak van Ajax dragen tijdens de eerste thuiswedstrijd van Ajax die gespeelt zal worden na de winterstop tegen De Graafschap.

Ja, de coach draagt een pak staat 1,50 genoteerd. Nee, hij blijft trainen in een trainingspak staat op 2,35. Ga nu wedden op de trainer van Ajax bij Unibet!