Wedden met octopus Paul

Betsson heeft een wel heel unieke weddenschap doe nu mee en voorspel of Octopus Paul de winnaar van de wereldkampioenschappen goed gaat voorspellen. Octopus Paul heeft alle wedstrijden van het Duitse voetbalteam goed voorspelt en wie weet zal de ondertussen wereldberoemde octopus nu ook de finale goed voorspellen. Ook in 2008 heeft Octopus Paul alle wedstrijden van ‘die Mannschaft’ juist weten te voorspellen en er zijn toen veel weddneschappen afgesloten met de voorspellingen van octopus Paul. De helderziende octopus heeft schijnbaar voorspellende gave en je kunt nu dus wedden met octopus Paul bij Betsson.

Nu wedden met octopus Paul

Wedden Octopus Paul

Octopus Paul

Octopus Paul is een gewone octopus die al enige jaren in leeft in het Zee Aquarium in Oberhausen. Het orakel van Oberhuasen is een echte bezienswaardigheid en de helderziende octopus heeft er al toe bijgedragen dat de bezoekersaantallen een enorme stijging vertoenen ten opzichte van vorig jaar. Op de finale in 2008 na heeft Paul nu al 11 wedstrijden correct voorspelt.

Octopus Paul voorspelt de wedstrijden door middel van het oppakken van een mossel uit een bak met een vlag van het land dat zal winnen. De verzorger van de octopus zet twee bakken in het aquarium van Paul en op beide plakt hij een vlag van de twee landen die tegen elkaar spelen. De octopus pakt dan uit één van de twee bakken en tot nu toe heeft Paul elke keer de mossel gepakt uit de bak van het winende land. Ga nu wedden met octopus Paul en maak gebruik van de voorspellende gave van Paul de octopus!