Wedden op de Grand Prix van Spanje

Aanstaande zaterdag en zondag word er weer gestreden in de Formule 1 dus je kunt weer wedden op de Grand Prix van Spanje! Alle Formule 1 rijders zullen weer hun bestje beentje op het gaspedaal zetten tijdens de race op het circuit van Catalunya. Zaterdag zullen de rijders hun best doen om zo ver mogelijk voorin te eindigen opdat zij zondag aan de start van de Grand Prix in Spanje de beste uitgangspositie hebben. De Spanjaard Alonso wil wel wedden op de Grand Prix van Catalunya en ziet zichzelf al vertrekken vanaf pole position. De Spaanse race in de Formule 1 belooft in elk geval weer spectaculair te worden.

Nu wedden op de Grand Prix van Spanje

Wedden op Grand Prix

Formule 1 van Catalunya

Van alle races die er gereden worden in de Formule 1 is de race in Catalunya veruit favoriet bij de Spaanse coureur Alonso. Het circuit in Barcelona bied een aardige garantie op winst als je vanuit pole positie vertrekt verzekerde Alonso de Spaanse en internationale media toe. Het is al negen keer op rij voorgekomen dat de winnaar hier op pole position is gestart.

Alhoewel de weersvoorspelling er tijdens de Formule 1 van Catalunya niet gunstig uitziet, er zit regen in de lucht en die komt er vrijwel zeker uit in het race weekeinde, verwachten de meeste teams toch een goede tijd neer te zetten. Alle Formule 1 wagens en motoren zijn weer volledig getuned door de mecaniciens en de bandenkeuze zal dit jaar wel eens doorslaggevend kunnen zijn voor de eindoverwinning.

Uit het Formule 1 circuit is tevens het gerucht bevestigd dat Hispania F1 inderdaad een nieuwe testcoureur heeft toegevoegd aan het team. De Oostenrijkse coureur Christian Klien die voorheen als testrijder in de auto’s van BMW zat zal vanf dit seizoen de wagens van Hispania F1 gaan testen. Na Sakon Yamamoto, die uit Japan afkomsitg is, is dit de tweede nieuwe testcoureur voor het race team uit spanje. De Oostenrijker zelf was erg blij met zijn nieuwe Formule 1 baas en vertelde vol trots dat met zijn 6 jaar ervaring met Grand Prix rijden hij van toegevoegde waarde voor het team zal zijn.

Wedden op de Formule 1

De bookmakers op het internet zullen dit weekend weer volop Formule 1 weddenschappen aanbieden en als je zelf eens wilt wedden op de formule 1 dan kunnen wij je adviseren om eens op de websites van Unibet of Bwin te kijken welke weddenschappen er aangeboden worden. De drie favorieten voor het finale podium zijn Lewis Hamilton, Jenson Button en Fernando Alonso. De qoutes voor deze coureurs zijn respectievelijk 3.5, 6.0 en 6.0 voor de de nummer één positie, dus als je het denkt te weten ga dan wedden op de formule 1 van Spanje