Morgen is het zover de allerlaatste Grand Prix voor dit formule 1 seizoen is dan een feit. Ga nu wedden op de Grand prix van Abu Dhabi want deze race is spannender dan ooit. Maar liefst 4 coureurs maken nog kans op de wereldtitel en het zal vermoedelijk een strijd worden tussen Vettel en Webber, beide van het Red Bull team.

Het Red Bull team heeft ook al de prijs voor de mechaniciens gewonnen en als één van beide coureurs ook nog de Grand prix van Abu Dhabi wint, en daarmee het Wereldkampioenschap, is dit seizoen waarschijnlijk het beste ooit voor Red Bull.

Nu wedden op de Grand prix Abu Dhabi

Wedden Grand Prix Abu Dhabi

Formule 1 Kampioenschap

Het was nog nooit eerder zo spannend de afgelopen jaren en de teambazen zijn dan ook best tevreden over het formule 1 kampioenschap van het seizoen 2010. Ondanks allerlei nieuwe regels en aanpassingen aan de wagens is het toch gebleken dat de races spectaculair zijn en nu aan het iende van het formule 1 seizoen laat de uitslag niets te wensen over!

Wedden op de Grand Prix van Abu Dhabi is dit jaar de laatse weddenschap die je af kunt sluiten op de formule 1, doe het nu!